2.évfordulóra valami ajándék ötlet?
Nekünk is most lesz, szintén számtalan ajándékkal leptük már meg egymást. Első évfordulóra csináltam egy scrapbookot, amit idén közösen fogunk folytatni az újabb képekkel. De ruha, parfüm, a hobbijához kapcsolódó dolog szintén jó lehet.
Viszont ahogy említettem is nekünk is most lesz a második és mi eldöntöttük, hogy a közös programot választjuk inkább. Elmegyünk egy étterembe, illetve kirándulni egy szép helyre ahol még nem jártunk. Bármi ami ezen a napon fizetős program mi felesben fogjuk fizetni és akkor tényleg mindketten megajándékoztuk a másikat. Lassan összeköltözünk szerintem mi ezek után is a közös programok mellett fogunk voksolni, mert többet ér mint egy apró ajándék.
#4 hmm jól hangzik a közös program! Van valami ötleted esetleg?😅
Valami maradandót szeretnék. Ami esetleg feldoppingolja mert izgalmas vagy valami🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!