Szüleimnek lesz a házassági évfordulójuk mit adjak nekik?
Hivatalos papír csak van, hogy mikor esküdtek, nem?
Wellness hétvégéi ajándék, de mivel semmit se írtál róluk, ezért csak azt tudom mondani, ha a saját szüleidet még ennyire se ismered, hogy tudd, hogy minek örülnének, akkor inkább süllyedj el szégyenedben.
Szerintem ilyenkor a párok egymást ajándékozzák,a gyerekeknek nem kell ilyenkor ajándékozniuk. De ha ti szeretnétekakkor egy nem túl távoli hotel wellness hétvége tökéletes. Max 3 nap, hogy tuti ki tudják venni szabinak és lemondható legyen vagy áttehető felár nélkül ha mégsem jönne be.
Az én anyám az életben nem ment el semmire amit vettem neki.pl, masszázs, kozmetika, manikűrstb.
Lesz valami közös ünneplés? Vagy most hogy jött az ajándékozás?
Csináljatok/csináltassatok az ő fiatalkori vagy esküvői képeikből egy montázst és az legyen az ajándék. Ha nem szoktátok együtt ünnepelni, akkor szerintem ennél nagyobb ajándék nem kell. Vagy lepjétek meg őket egy tortával, sütivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!