Most lesz egy eves évfordulom a párommal de nem tudom hogy mit adjak neki. Valami kézzel készíthető ajándékra gondoltam. Mit adjak neki? Köszönöm a segítségeket.
#3: és Te mikor érted meg, hogy a "kézzel ksézített" csak a Te fejedben néz ki így?
Csak néhány példa:
- saját készítésű portré
- kézzel írt receptes könyv
- kedvenc dalok feléneklése egy albumra
- szerelemlakat egyedi véséssel
- versek
Fantázia és tehetség kérdése.
Scrapbook!! nézz utána pinteresten milyenek vannak. Sok idő kell hozzá, és sok türelem, szóval ha a közeljövőben van az évforduló akkor felejtős. Még néhány ötlet:
- “nyisd ki amikor…” levelek
- öntött gyertya
- agyagozz valamit(pl.képkeret, vagy valami figurát, mécsestartót, hamuzót ha dohányzik)
- póló amire festesz textilfestékkel.
Nyilván te ismered a barátodat, ezek basic ötletek, de teheted személyessé tudván hogy mit szeret.:) hajrá!
Jajj nagyon szépen köszönöm az ötleteket. Nagyon jó ötleteket adtatok. Köszönöm ☺️☺️☺️ #5; #6
És a többi rosszmájunak is köszönöm, hogy válaszoltak igaz nem valami sokat tettek hozzá. És Ismerem a párom. Csak annyi hogy nem volt ötletem. És a kézzel készült "tálkolmányok" többet érnek mint hogy kattintasz kétszer es van egy olyan nyomtatott polod amira az van ráírva hogy "szeretlek"....
De nektek is köszönöm a válaszokat.
*6;7;
Bocsanat elírtam😅😅☺️☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!