Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Most lesz egy eves évfordulom...

Most lesz egy eves évfordulom a párommal de nem tudom hogy mit adjak neki. Valami kézzel készíthető ajándékra gondoltam. Mit adjak neki? Köszönöm a segítségeket.

Figyelt kérdés

2023. júl. 7. 09:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát az fix program volt eddig is hogy elmegyünk piknikezni (lehet nem hangzik nagy dolognak de én pl nem szeretek piknikezni viszont a párom nagyon is.) és akkor adok neki valami kis ajándékot. És nekem ez a nyisd ki amikor .... nagyon megtetszett csak kicsit átvariáltam higy könyvnek csinálom meg hogy hol nyissa ki ha pl nem tudunk beszélni, vagy ha nem nyert a focicsapata vagy ha nem tudok ott lenni....

És azt összeboronáltam a scrabookokkal mert egy egy ilyen oldalon a közös emlékein fotoi vannak és pár sor.

2023. júl. 8. 09:42
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
Szerepjáték kajarendeléssel kitűnő volt az első évfordulónkon
2023. júl. 9. 00:45
 13/15 anonim ***** válasza:
20%
Vibrátor?
2023. júl. 9. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

Ezek a túljátszott nyálas semmire se jó jajdeszerelmes vacok azok amiket a következő nagytakarításkor kidob az ember.

Élményt kell adni.

Vidd el hőlégbalonozni, ziplineozni, páros szexmasszázsra, tevelovaglásra...

Bármire amit magától nem tenne meg.

Ezek maradnak olyan emlékek amik meglesznek évek múlva is.

2023. júl. 10. 10:22
 15/15 NTBS ***** válasza:
Mit kap/kapott végül?
2023. júl. 15. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!