Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Hogyan ünnepeltétek meg a 10...

Hogyan ünnepeltétek meg a 10 éves évfordulótokat?

Figyelt kérdés
Idén leszünk 10 éve együtt szeptemberben, szeretnék ötleteket gyűjteni. Házasok is vagyunk már, de az csak pár éve. Bár most elég korlátozottak a lehetőségeink, mert babát várunk, így pl. wellness hétvége, ilyesmi kizárva, és nagyon több napos programot se tudunk szervezni, mert a férjemnek eléggé ki lettek centizve a szabadságai. Ettől függetlenül szívesen meghallgatom, ki hogy ünnepelte az évfordulóját, de ha még nekünk, így ezekkel a kritériumokkal is tudnátok programot javasolni, az még jobb lenne. Köszönöm előre is!

aug. 21. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Menjetek el vacsizni.
aug. 21. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi is szeptemberben leszünk 10 éve együtt :)

Mondjuk amilyen csórók vagyunk, hááát... :D

aug. 21. 23:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira nem kell felfújni ezt.

Illetve ha most nem értek rá akkor most nem kell.

Válasszatok ki egy hétvégét amikor már a férjednek is lesz szabadsága és menjetek el wellnesezni :)

Mi legalábbis így csináltuk.

Én Japánban voltam, ő Magyarországon 0-24 ügyeletben. Üzenetben köszöntöttük a 10 évet

aug. 22. 07:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Akkor ne utazzatok el, ha most nem akartok a munka vagy a baba miatt. Gondolom, helyben vagy a közeli városokban is vannak programok. Vacsora, színház, koncert, hangverseny, stb.

De ha vannak olyan helyek, amik fontosak nektek, valamilyen élmény kapcsolódik hozzá, azokat is felkereshetitek.

aug. 22. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Menjetek el vacsorázni, sétálni, beszélgetni, szerintem ez a legjobb program. Az első randitokat is újraalkothatjátok. Akár a nap végén írhattok a babának is egy kis levelet néhány fotóval a napról, amit majd tizenéves korában megkap, mert veletek volt ezen a különleges napon.
aug. 22. 10:12
 6/9 anonim válasza:

Amikor megtehetjük, elmegyünk kirándulni: pecázni -akár sátorral-, szintén tópartra piknikezni, a hegyekben, erdőben "túrázni" (ezek inkább könnyű és laza séták) vagy a kedvenc helyünkön megenni egy sztéket..

Ha tartanánk az évfordulókat, ezekből választanék.

Az, hogy babát vársz, a wellness meg a többnapos program nem zár ki olyan sokmindent.

Ha szűkíted a kizárt dolgok listáját és arra fókuszálsz, hogy mi az, amit szerettek, akkor hamar megkapod a tökéletes évfordulós ünneplési programot!

További boldog éveket nektek és boldog/könnyű babavárást.

35/N

aug. 22. 13:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Elutaztunk.
aug. 22. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Rendeljetek otthonra mindenféle finomságot X összegben, beszélgessetek és nézzetek közben valamit, vagy játszatok társasjátékot. Tudom nem valami izgi, de én pl legszívesebben ezt csinálnám, mert nem szeretem eljárni.
aug. 22. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi már túl vagyunk a 10. Évfordulón, és a 10 házasságin is.:)❤️ most lesz a 13. Házassági, és fél év múlva 15 évesek leszünk:)

Mindkét 10.nél volt torta, 10es gyertyákkal, vacsi, a kedvenc kajáink, össze újós sorozatnézés, gyertyafényes szex🤣.

A 10. Házassági évfordulós torta piros szív alakú volt, arra vettünk műanyag esküvői pár díszt, mert ami az esküvőn volt a tortán, az csak marcipàn volt és az egyik nyáron, mikor tönkrement a hűtő, szétolvadt a melegben még mielőtt jött az új hűtő.😔

tegnapelőtt 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!