Hogyan ünnepeltétek meg a 10 éves évfordulótokat?
Mi is szeptemberben leszünk 10 éve együtt :)
Mondjuk amilyen csórók vagyunk, hááát... :D
Szerintem annyira nem kell felfújni ezt.
Illetve ha most nem értek rá akkor most nem kell.
Válasszatok ki egy hétvégét amikor már a férjednek is lesz szabadsága és menjetek el wellnesezni :)
Mi legalábbis így csináltuk.
Én Japánban voltam, ő Magyarországon 0-24 ügyeletben. Üzenetben köszöntöttük a 10 évet
Akkor ne utazzatok el, ha most nem akartok a munka vagy a baba miatt. Gondolom, helyben vagy a közeli városokban is vannak programok. Vacsora, színház, koncert, hangverseny, stb.
De ha vannak olyan helyek, amik fontosak nektek, valamilyen élmény kapcsolódik hozzá, azokat is felkereshetitek.
Amikor megtehetjük, elmegyünk kirándulni: pecázni -akár sátorral-, szintén tópartra piknikezni, a hegyekben, erdőben "túrázni" (ezek inkább könnyű és laza séták) vagy a kedvenc helyünkön megenni egy sztéket..
Ha tartanánk az évfordulókat, ezekből választanék.
Az, hogy babát vársz, a wellness meg a többnapos program nem zár ki olyan sokmindent.
Ha szűkíted a kizárt dolgok listáját és arra fókuszálsz, hogy mi az, amit szerettek, akkor hamar megkapod a tökéletes évfordulós ünneplési programot!
További boldog éveket nektek és boldog/könnyű babavárást.
35/N
Mi már túl vagyunk a 10. Évfordulón, és a 10 házasságin is.:)❤️ most lesz a 13. Házassági, és fél év múlva 15 évesek leszünk:)
Mindkét 10.nél volt torta, 10es gyertyákkal, vacsi, a kedvenc kajáink, össze újós sorozatnézés, gyertyafényes szex🤣.
A 10. Házassági évfordulós torta piros szív alakú volt, arra vettünk műanyag esküvői pár díszt, mert ami az esküvőn volt a tortán, az csak marcipàn volt és az egyik nyáron, mikor tönkrement a hűtő, szétolvadt a melegben még mielőtt jött az új hűtő.😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!