Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Szerintetek milyen ajandekot...

Szerintetek milyen ajandekot adjak gyermekem 10. eves hazassagi evfordulojara?

Figyelt kérdés
Van roluk 10 evvel ezelotti emostani fenykepem.Mit lehetne ebbol valami kulonlegeset?s
2018. jan. 6. 01:53
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
bocsi, es mostani........
2018. jan. 6. 01:54
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Tegyél egy fogadalmat: nem szólok bele az életükbe, csak akkor megyek hozzájuk, ha hívnak, nem ócsárolom a menyem főztjét, nem pletykálom ki őket a neten. Így leszel a legjobb anyós és anya.
2018. jan. 6. 04:51
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem szeretnék bele szólni, de ez az ő ünnepük, nem rád tartozik. Nekem van olyan ismerősöm akinek az anyósa beállított hozzájuk h boldog 12.évfordulót és a pasi mondta az anyósnak h ,,bocsi anya de nem ünnepeljük. Nekünk nem az idő számít hanem h vagyunk,,
2018. jan. 6. 09:40
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Én imádom a fiamat, de az ő házassági évfordulóját én nem ünneplem meg. Ez a fiam és menyem ünnepe. A sajátomat megünneplem. Nagyon nem jó ha te ebbe is beleszólsz.
2018. jan. 6. 12:58
 5/17 anonim válasza:
64%
Csináltass nekik valami fotós ajándékot pl lézergravírozott kockát...az nagyon szép. Nemtudom miért kell bírálni a kérdezőt, nyilván nem akar velük ünnepelni, szimlán meglepné őket valamivel.
2018. jan. 6. 13:46
 6/17 anonim válasza:
29%

Előző voltam... itt egy link

[link]

Itt sok szép dolgot találsz.

2018. jan. 6. 13:49
 7/17 anonim ***** válasza:
46%
1. Nem értem, mi közöd van az ő házassági évfordulójukhoz, és minek veszel erre TE ajándékot, 2. ha már mindenáron venni akarsz valamit, legalább ne ilyen "krejatív" semmitérő szar lenne, hanem valami értelmes dolog.
2018. jan. 6. 17:09
 8/17 anonim ***** válasza:
78%

Csak akkor adj ajándékot, ha direkt tartanak évfordulós bulit, és mások is visznek valamit.

Bár nem szokás, legalábbis mifelénk az évfordulót csak azok ünneplik egymással, akiknek a házasságáról szó van...

De ha mégis lesz valami, akkor inkább hasznosat adj, mint szépet. Neked nem kell semmi különlegessel készülni az ő évfordulójukra. Porfogóból meg lesz elég a polcon 10 év múlva, nem kell minden alkalomra csináltatni egy újat.

Jó lesz az a 10 évvel ezelőtti fénykép majd 15 év múlva, akkor majd csinálhatsz belőle valami kreatívat, de most inkább hagyd. Ha nagyon ragaszkodsz az ajándékhoz, akkor vegyél nekik valami olyat, amire szükségük van pl. a háztartásban.

2018. jan. 6. 18:18
 9/17 anonim ***** válasza:

Gondolom, azért vesz nekik ajándékot, mert tartanak valami összejövetelt és meghívták. Ti még nem hallottatok ilyenről???

Képekből lehet montázst vagy fotókönyvet cewe-vel szépen meg lehet szerkeszteni.

2018. jan. 6. 19:45
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
szerintem semmit.
2018. jan. 6. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!