10 éves lánynak mit lehet ajándékba adni?
Tesóm lánya 10 éves. Eléggé gondban vagyok, hogy mit adjak már neki ajándékba.
Tudnátok segíteni esetleg egy két jó ötlettel?
Valamilyen drogériás utalvány, vagy ha utalványt nem szeretnél akkor vehetsz fürdő sót, fürdő bombát, szájfényt,körömlakkot,ajak ápolót, parfümöt vagy jó illatú testápolót, csillogó testpermetet, vagy ékszert,mozi jegy,vagy vidd el moziba, strandra esetleg vagy kialitásra, múzeumba olyan helyre ami érdekli. Vagy könyvet olyan témában amit szeret.
Esetleg álíthaszt össze nasi csomagot a kedvenceit bele rakni egy szép tárolóba amit késöbb tud használni melléjük valami apróságot.
Telefontok vagy ruha,hajpánt,hajgumik, esetleg egy klassz társas, kristály növesztő készlet, karkötő készitő szett vagy gyémánt kirakó.
Ha nekem 10 éves koromban szájfényt vagy körömlakkot adott volna valaki, akkor udvariasan megköszöntem volna, de különösebben nem örültem volna neki, mivel abszolút nem érdekeltek ezek a dolgok.
Ellenben egy csomag színes papírnak (origamihoz), temperának, színes ceruzának nagyon is. Vagy akár egy aranyos plüssállatnak.
Szóval nagyon függ attól, milyen az érdeklődési köre az adott gyereknek.
Ha szeret olvasni akkor vehetsz neki könyvet, vagy akár könyvutalványt.
Apropó utalvány, esetleg egy Dechatlonos ajándékkártya se lehet rossz ötlet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!