Szakdolgozatvédésre elegendő felvenni egy fekete farmert és egy blúzt/inget? Vagy mindenképpen jobban ki kell öltözni?
Ez a tanárnak szól, nem rólad. Nem te adod a tiszteletet, ő igényli.
Informatikán végeztem. Egy 2 millió forintot érő programot írtam szakdogára. Steve Jobs-nak öltözve adtam elő. Így is 5ös lett. Semmi nem volt a szakdogában, amit az egyetem tanított.
Pontozz le. Azzal azt ered el, amit az egyetem a szakdolgozatom segítsével: semmit.
Záró vizsgán kiöktöztem, megadtam a "tiszteletet" = nagy bullshit, valójában benyaltam tövig és megköszöntem, hogy megtehettem azzal, hogy úgy néztem ki, mint aki tiszteletet adott. Ez marketing, hazugság és a feudális hierarchia, ami az egyetemen van, ezt követeli meg. A tudás és a teremtett érték másodlagos. Menetelnek a tömeg termékként előállított átlag alatti egyetemisták a záróvizsgán tiszteletet adva azoknak, akik évekig nem tanították őket.
Igazából szerintem nem mindegy az sem ki ül veled szemben,ki fog vizsgáztatni.vannak sajnos olyan emberek aki azt is nézik milyen ruha van rajtad.
Szerintem az a biztos ha csinosba öltözöl,az már egy plusz pont.nehogy emiatt húzzanak le.
Sok sikert,és gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!