A menyasszony csak a fekete dzint kedvelu és nekem kellene csinálni a templom és minden más díszítését. Tanácsot kérek. Mit javasoltok?
Elég morbid lenne feketével (gyászszínnel) díszíteni a templomot, és minden mást. Végül is nem temetés lesz hanem esküvő.
Ezt a menyasszony is beláthatná.
Ha mégis vállalod a díszítést akkor csináld sötét lila, sötét kék színekkel. Nem fekete, de sötét színek.
Egyszer egy amerikai ismerősnek bulit csináltak az 50. születésnapjára, és mindent feketével díszítettek fel :) Fura, de nem volt gyászos, tök jól nézett ki.
De esküvőre...hááát, elég érdekes lenne egy feketével díszített templom...
Először is csinálj neki egy előzetes árkalkulációt, hogy mennyibe fog kerülni, ha fekete virágokkal díszítesz. Nagyon megdobja az árát!
Ezen kívül egyáltalán nem lesz látványos. A hangulata is valóban inkább gyászos lesz. Persze, ha ez a kívánsága, akkor kapja meg!
Kompromisszumra se hajlandó? Fekete-fehér, esetleg ezüst, arany, vagy piros se mehet mellé?
Pár éve voltam egy "goth stílusú" esküvőn, ahol a menyasszony és a koszorúslányok is bőrszerkóban voltak. Fekete, piros, és egy kevés ezüst volt a dekor is. Annak volt egy sajátos hangulata, illett hozzájuk.
Lehet keverni más színnel esetleg?
Lehet pl csillámos, márványos fekete?
Szerintem keverheted, ezüstel, arannyal, rózsaszínnel, vajszínnel, és akkor is hangsúlyos lesz a fekete. El lehet vele érni azt a hatást, amit valószínűleg az ara akar, anélkül,hogy minden full fekete lenne és gyászos.
Írd be képkeresőbe, hogy 'black wedding decor" és nézelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!