Szakdolgozatvédésre elegendő felvenni egy fekete farmert és egy blúzt/inget? Vagy mindenképpen jobban ki kell öltözni?
Nem képzelődöm, leírtad, haver.
Nagyon érdekes elméleteid vannak. Látom is, hogy két diplomád van. A lényeg, amin nem tudsz szépíteni, hogy bevallásod szerint nem öltöztél fel normálisan a vizsgáidra és sz^rtál a dolognak ebbe a részébe. Én erre nem lennék büszke. Láttam már ilyet? Igen. Tudom, hogy a tanárok nagy része elnézi? Igen. De ennek ellenére ez nem olyan büszkeség, amire egy diplomás embernek vernie kellene a mellét. Hogy ezt nem látod, az, hm, hogy is mondjam, ironikus színezetet ad a két diplomádról és számtalan vizsgádról szóló kommentednek.
Gratulálok minden egyébhez.
Továbbra is: fiúknak öltöny, lányoknak kosztüm, vagy blúz + sötét alj, már ha valakinek érezzük magunkat.
#15: soha nem aláznám meg magam azzal, hogy farmerben menjek államvizsgát!
Sima szóbelire is felveszem a hivatalosan elegáns szerelést, fekete nadrág, fehér ing. A fiúk óltönyt. Max vizsgán ként egy elvetemült van, aki farmerben jön.
Másfél év múlva lesz az államvizsgám. Meg fogom tisztelni azzal az eseményt, hogy alkalomhoz illően öltözök, kosztüm én fogok menni. Pedig nem büfészak.
#19: nekem januári államvizsgát lesz. Egyébként léteznek kimondottan vékony, nyári kosztümök, amelyek sokkal vékonyabbak, mint egy farmer.
Szerintem 40 fokban egy farmerben hamarabb besülnék. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!