Benéztem a koszorúslányoskodást?
Sziasztok
Szóval, nagy gondban vagyok ami reszben az én mulasztásom miatt is van.
Egy ismerősöm felkért koszorúslanynak, egy suliban egy osztályba jártunk, megmaradt a jóviszony de nem túl sokat lattam mióta befejeztük a képzést.
Szóval en annyira örültem, hogy felkért, hogy azonnal igent mondtam. Aztán mondta hogy nezzek ruhat en is és majd kivalasztjuk melyik legyen. De olyat valasszak amit elbír a penztárcám. Így leesett, hogy én fogom fizetni a ruhát.
Rendben, elkezdtem keresgélni, a többi koszorúslannyal egyezkedni, hogy árban nekik mi fér bele. Mivel nekem nincs több tizezrem rá, így olyan kategóriávan nézelődtem ami az én pénztárcámnak megfelelő.
Megmutattam a menyasszonynak a ruhát amit kinéztem, aztán a többi koszorúslanynak is. Mindenkinek tetszett.
Aztán a menyasszony közölte, hogy úgy gondolják a párjával hogy legyünk nagy ruhában. Úgyertem abroncsosban meg minden. Na engem ettol a hideg is kiráz, nem még az árától. Szóval nincs rá pénzem.
Nem tudom hogy utasítsam vissza mert így mar más a helyzet. Egy olyan ruha bérlése is több tízezer forint. Én gyesen vagyok, vagy 2 gyermekem, nem tudok egy ismerosom lagzijara 100ezret szanni. Kicsit megbántva is erzem magam. Ti mit tennetek? Nem akarom megbántani de sanjos én ezt nem tudom állni.
Szerintem is így mondd meg neki. Nem hiszem, hogy ha ezt így közlöd vele, akkor megbántódna. Vagyis kitudja, viszont nem jogosan bántódna meg. :D
Mondd meg neki, hogy köszönöd a felkérést, de jelen pillanatban te ennyit nem tudsz állni.
nekem picit már az is furcsa hogy kėtgyerekes anyakėnt koszoruslany valaki. felėnk valoban lányok a koszoruslanyok.
amugy meg nyugodtan mondd el neki az okát..
Csatlakozom, teljesen érthető, hogy így, az új igénnyel neked már nem fér be, meg kell érteniük. Láthatják, hogy benne voltál, kerestél ruhát, de előálltak egy új, drágább kéréssel... Mondom, teljesen érthető a dolog, én a helyükben kicsit rosszul érezném magam, hogy olyan költségekbe akarom vágni a már rég felkért s a dologért tett koszorúslányt, amit az nem bír el. Eleve keresel ruhát, aztán ugrik a dolog, az időddel, energiáddal játszik, tulajdonképpen (én nem szeretek ruhákat nézegetni, nekem ez kemény meló lenne)... Ha én abroncsos koszorúslányokat akarnék, akkor beszállnék az ilyen esetekben (akár úgy, hogy nem mondom el a többinek, az én lelkiismeretem tiszta lenne, annak adok pénzt, akinek akarok s nem tartozik rájuk. ha felvetne a pénz, fizethetném mindenkiét, persze).
Bár te eleve nem vennél fel olyan ruhát...
Mindegy, a fő, hogy meg kell érteniük, te teljesen korrekt vagy, de egyszerűen nem fér bele a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!