Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Benéztem a koszorúslányoskodást?

Benéztem a koszorúslányoskodást?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Szóval, nagy gondban vagyok ami reszben az én mulasztásom miatt is van.

Egy ismerősöm felkért koszorúslanynak, egy suliban egy osztályba jártunk, megmaradt a jóviszony de nem túl sokat lattam mióta befejeztük a képzést.

Szóval en annyira örültem, hogy felkért, hogy azonnal igent mondtam. Aztán mondta hogy nezzek ruhat en is és majd kivalasztjuk melyik legyen. De olyat valasszak amit elbír a penztárcám. Így leesett, hogy én fogom fizetni a ruhát.

Rendben, elkezdtem keresgélni, a többi koszorúslannyal egyezkedni, hogy árban nekik mi fér bele. Mivel nekem nincs több tizezrem rá, így olyan kategóriávan nézelődtem ami az én pénztárcámnak megfelelő.

Megmutattam a menyasszonynak a ruhát amit kinéztem, aztán a többi koszorúslanynak is. Mindenkinek tetszett.

Aztán a menyasszony közölte, hogy úgy gondolják a párjával hogy legyünk nagy ruhában. Úgyertem abroncsosban meg minden. Na engem ettol a hideg is kiráz, nem még az árától. Szóval nincs rá pénzem.

Nem tudom hogy utasítsam vissza mert így mar más a helyzet. Egy olyan ruha bérlése is több tízezer forint. Én gyesen vagyok, vagy 2 gyermekem, nem tudok egy ismerosom lagzijara 100ezret szanni. Kicsit megbántva is erzem magam. Ti mit tennetek? Nem akarom megbántani de sanjos én ezt nem tudom állni.

2018. dec. 11. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így mondjad el neki.
2018. dec. 11. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is így mondd meg neki. Nem hiszem, hogy ha ezt így közlöd vele, akkor megbántódna. Vagyis kitudja, viszont nem jogosan bántódna meg. :D

Mondd meg neki, hogy köszönöd a felkérést, de jelen pillanatban te ennyit nem tudsz állni.

2018. dec. 11. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem picit már az is furcsa hogy kėtgyerekes anyakėnt koszoruslany valaki. felėnk valoban lányok a koszoruslanyok.

amugy meg nyugodtan mondd el neki az okát..

2018. dec. 11. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom, teljesen érthető, hogy így, az új igénnyel neked már nem fér be, meg kell érteniük. Láthatják, hogy benne voltál, kerestél ruhát, de előálltak egy új, drágább kéréssel... Mondom, teljesen érthető a dolog, én a helyükben kicsit rosszul érezném magam, hogy olyan költségekbe akarom vágni a már rég felkért s a dologért tett koszorúslányt, amit az nem bír el. Eleve keresel ruhát, aztán ugrik a dolog, az időddel, energiáddal játszik, tulajdonképpen (én nem szeretek ruhákat nézegetni, nekem ez kemény meló lenne)... Ha én abroncsos koszorúslányokat akarnék, akkor beszállnék az ilyen esetekben (akár úgy, hogy nem mondom el a többinek, az én lelkiismeretem tiszta lenne, annak adok pénzt, akinek akarok s nem tartozik rájuk. ha felvetne a pénz, fizethetném mindenkiét, persze).

Bár te eleve nem vennél fel olyan ruhát...

Mindegy, a fő, hogy meg kell érteniük, te teljesen korrekt vagy, de egyszerűen nem fér bele a dolog.

2018. dec. 11. 19:56
 5/5 A kérdező kommentje:
3as válaszoló. Igen. De javamra szóljon hogy egyaltalán nem latszik rajtam 😗😗😗 Viccet félretéve, kevés baratja van és ezért engem kért meg.
2018. dec. 11. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!