Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Esküvőnkre mennyire illendő...

Esküvőnkre mennyire illendő az, ha nem a legdrágább üdítőket vennénk a lakodalomra?

Figyelt kérdés
Nem Pennys kólára meg Sconto narancslére gondoltam, hanem ilyenekre, hogy Márka vagy Xixo kóla pl.
2018. júl. 1. 22:31
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó kettőnek: A coca meg a pepsi ugyanaz a műszar, mint a többi, csak jobb a marketingje.

NEM minőségi italok, honnan vettétek ezt a hülyeséget?!

2018. júl. 3. 14:28
 22/39 anonim ***** válasza:
33%

Hát nem tudom, én ezeken nem feltétlenül spórolnék.

A mi esküvőnkre csak Kofolát és Pepsit, szóval mindenki által minőséginek tartott termékeket vettünk. Engem nem zavarna, ha nem a legdrágább, legjobb termékeket kapnám vendégként, de valakit biztosan.

2018. júl. 3. 14:38
 23/39 anonim ***** válasza:
79%

Én meg azt tartom gáznak, aki azon spekulál egy buli, pláne lagzi közepén, hogy na vajon a pár mennyit költött az üdítőkre és milyen márkájúakat vett. Tipikus sz.rrágó, anyagias viselkedés.

Szerintem mindenből azt vegyétek, amit finomnak találtok. A Sconto bizonyos üdítői szerintem teljesen rendben vannak (pedig finnyás vagyok), de részemről a legjobb megoldás a házi készítésű limonádé lenne. Olcsó, finom és sokat lehet belőle csinálni+nem fokozza a szomjúságot sem, mint pl a narancslevek. A házi szörp is jó ötlet, ha netán mondjuk falusiak vagytok és megoldható.

Amin lehetőleg ne spóroljatok, az az alkohol, mert az olcsóbbak tényleg borzasztóak tudnak lenni.

2018. júl. 3. 15:02
 24/39 anonim ***** válasza:
52%

21-es. Tisztában vagyok vele,hogy túlárazott műszarok,ezért én magam meg sem iszom. Csak akkor veszek itthonra is,ha vendég jön. Akkor is ciki Lidl és egyéb saját márkás cuccot feltenni az asztalra.

Mint ahogy Jäger helyett Vadász keserűt, Kaiser vodka helyett Tesco gazdaságos vodkát éy sorolhatnám.

2018. júl. 3. 15:42
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ugyanolyan műszarok, de az egyik ciki, a másik meg nem, mert másfajta palackban van és 2-3x annyiba kerül...
2018. júl. 3. 15:55
 26/39 anonim ***** válasza:
23%

24

Nem, nem ugyanaz.

Létezik minőségi bor és asztali.

Létezik minőségi Whiskey és kommersz.

És létezik műanyag "üdítő": ilyen az összes, kivétel nélkül, csak van, amelyiknek jobb a marketingje.

2018. júl. 3. 16:04
 27/39 anonim ***** válasza:
Eleve utálom, mikor az asztalra tezsik az ilyen üdítős flakonokat, az olcsóbb még rosszabbul néz ki. Én hanyagolnám ezeket, inkább legyen limonádé vagy szörp, ahogy sokan írják, olcsó, természetes, és nem az ugrik be róla az embereknek, hogy gagyi, hanem hogy házi készítésű.
2018. júl. 3. 17:24
 28/39 anonim ***** válasza:

2-3-asnak

Ezaz!

Ha van vegyes, akkor tökmindegy milyen az üditő. :D:D

2018. júl. 3. 19:38
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
A kóla általában a vörösborral együtt szokott fogyni a lagzikon, arra meg bőven jó az olcsóbb is. :D
2018. júl. 3. 22:23
 30/39 anonim ***** válasza:
0%

Egy többszázezer forintos esküvőn tényleg azon akarsz spórolni hogy 400Ftos cola helyett 200Ftos kólát vásárolsz? :D Mennyit spórolnál ezzel át egésszel, 10-20 ezer forintot? Megéri?

Ez körülbelül olyan szintű pitiáner szarrágó dolog, mintha a vendégek sunyiba n megpróbálnának hazacsempészni a táskájukban pár kőrözöttes szendvicset az esküvőről.

2018. júl. 3. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!