Esküvőnkre mennyire illendő az, ha nem a legdrágább üdítőket vennénk a lakodalomra?
Nem mindenki a legdrágábbakat szereti, én vegyesben vennem, ahogy #2 leírta :)
Pl öcsém a Xixo kóláért nagyon odavan
Szerintem is jó ötlet a vegyes.
Én kólából biztosan örülnék, ha van Coca, mert úgy vettem észre az ismerősök között, hogy az az alap, amit a legtöbben szeretnek.
Szóval az gáz, ha csak no name-ek vannak.
Mondjuk a Márka, meg a Xixo szerintem nem rossz.
Azért a Márka meg a Xixo elég jó márkák még ha nem is drága világmárkák én szerintem.
De azért érdemes vegyesen vásárolni ezekből, tehát legyenek márkásabbak is köztük, azért csak van akció pár helyen ahol olcsóbban betudjátok szerezni, főleg ha még van rá pár hetetek. De lehet köztük kevésbé márkás is. Azért ne túlzottan a multi saját márkás termékeire tegyétek a hangsúlyt, ha a közép árkategóriásból van több szerintem az sem gond. Mondjuk én az esküvőre úgy számolnám a pénzt hogy azért adnék a minőségibb dolgokra, ha meg nem tudok annyit szánni rá akkor visszafogottabb esküvőt szerveznék szűk család, baráti körbe. De ez is csak az én személyes meglátásom, az hogy a te pontosabban ti esküvőtökön miből mi, mennyi hogyan lesz ez mind a ti egyéni meglátásotok hogyan akarjátok ezeket véghez vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!