Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Esküvőnkre mennyire illendő...

Esküvőnkre mennyire illendő az, ha nem a legdrágább üdítőket vennénk a lakodalomra?

Figyelt kérdés
Nem Pennys kólára meg Sconto narancslére gondoltam, hanem ilyenekre, hogy Márka vagy Xixo kóla pl.
2018. júl. 1. 22:31
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
91%

Nyugodtan vedd akár a legolcsóbbakat is. Az illendőség nem a márkákról szól, hanem az udvariasságról, kedvességről, előzékenységről, tapintatról.

Ez a Te esküvőd, nem az a célja, hogy csődbe jussatok már az első héten.

2018. júl. 2. 20:05
 12/39 anonim ***** válasza:
37%
Én csak Márkát vennék. Most néztem, hogy hat íz van, van cola is (nem tudom, milyen), ha valaki a hatból nem tud választani, az igyon vizet. De én szeetem, mikor egyforma minden, nem olyan szedett-vedett, hogy minden fellelhető üdítőből van ehy flakon. Az nem tudom, hogy mennyire olcsó, de szerintem nem ciki.
2018. júl. 2. 20:29
 13/39 anonim ***** válasza:
76%
Én eddig csak pár esküvők voltam, de azokon a vendégek többsége ásványvizet ivott vagy valamilyen alkoholt. Az üdítők, pláne a szénsavasak nem nagyon fogytak (kivéve talán a kólát)
2018. júl. 2. 21:05
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, sehol nincs kőbe vésbe, hogy milyen üdítőknek kell lennie egy lakodalomban.
2018. júl. 2. 22:15
 15/39 anonim ***** válasza:
67%

Inkább vegyesen vegyél. Voltam olyan lagziban ahol voltunk páran akik semmit nem ittak. Páran elmentünk a lakhelyhez közeli botba üdítőért. Sajnos csak palackozott sima víz volt ami annyira felmelegedett, hogy inni nem lehetett belőle. Volt kola, de a legolcsóbb spar verzió aminek olyan fura íze volt. Szörpös vizet csináltak (jaffa, málna) ami nem lett volna rossz, ha nem csak színezőnek használják a szörpöket.

Nem is értem, hogy egy lagziban miért az üdítőn kell spórolni.

(Amúgy a lagzi majdnem 100 fős volt)

2018. júl. 3. 00:04
 16/39 anonim ***** válasza:
78%

Off: ha mostanában, ilyen melegben lesz az esküvőtök, Sztem a házi jeges limonádé(/mohito) is egy jó alternatíva lehetne a vendégeknek az ásványvíz és a cukros löttyök között/helyett . Frissít és jó szomjoldó is egyben, nemmellesleg nem nagy költség a kivitelezése sem. Akár ízléses kanycsókban az asztalokon , kültéren pedig ilyen többliteres csapolós üveg”tartályokban” kirakva 1-1 központi helyre.

On: az esküvőre az emberek értetek mennek, nem a márkás üdítő miatt. Ha nem szeretnéd/tudod ezzel túllépni a rászánt keretet, sztem teljesen jó/elfogadható megoldás helyette az olcsóbb változatokat választani.

2018. júl. 3. 01:09
 17/39 anonim ***** válasza:
76%
Üdítők helyett inkább legyenek rendes limonádék, mint írták fentebb. Meg víz. Az alkohol dominál úgyis. Valódi minőség igazából csak gyümölcsleveknél meg tonikoknál játszik, de az utóbbit pont ezért inkább hanyagoljátok, egy rendes 125ml-es tonik 500ft-tól indul.
2018. júl. 3. 10:42
 18/39 anonim ***** válasza:
55%

Kólából coca vagy pepsi. én még nem ittam más márkából olyat, ami ízlene. Szerintem ezen nem éri meg spórolni. Viszont a narancs, citrom, tonik, ice tea no name kiszerelésben is finom általában. pl a lidl-s sajátmárka, a queen, lift, stb üdítők tök vállalhatók.

kivéve persze a kóla...

2018. júl. 3. 10:55
 19/39 anonim ***** válasza:
19%

Nem tudom,én nem égetném magam. Coca és Pepsi termék lenne. Ezek után mi jön még? Kevert és kannás bor? Szerintem ha meghívtátok a vendégeket nem illik spórolni.

Ha meg túl drága így fogjátok meg máson a pénzt. Minimál dekor, kevesebb virág. Azokra nem fog emlékezni a vendég. A xar zenére, kevés es rossz étel-italra annál inkább.

2018. júl. 3. 13:44
 20/39 anonim ***** válasza:
67%
Magamnak én is az olcsót veszem, de ha vendégeket hívok, pláne egy lagzira, akkor már csak megveszem a rendeset. Szerintem is ez olyan, amit pont megjegyeznek a vendégek. Tavaly voltunk egy lagzin, nem ismertük a bort, ami ki volt téve az asztalokra, de megkóstoltuk, borzalmas volt. Nem sokkal később láttam a lidl-ben, 280 forint volt egy üveg. Nekem személy szerint tök rosszul esett, hogy "rajtam" spórolnak.
2018. júl. 3. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!