Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Hogy tudnám egy olyan lány...

Hogy tudnám egy olyan lány bizalmat elnyeri akit mindig megcsaltak?

Figyelt kérdés
Járok ezzel az illetővel ,de nem vagyok meggyőződe róla ,hogy teljesen bízik e bennem.További kérdésem az lenne ,hogy hogyan érjem el azt ,hogy "fontos"Legyen ennek a személynek, ne legyek unalmas számára remélem értitek.
2017. nov. 15. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

az hogy unalmas vagy egy dolog, az meg hogy hűséges, megbízható egy másik.

Idővel meg fog bízni benned, ezt nem tudod felgyorsítani.

2017. nov. 15. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Nem értem és azt sem hogy az ünnepek kategóriába írtál.
2017. nov. 15. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:

A bizalomhoz (főleg ilyen esetben) idő kell.

Én pl annyit csalódtam már, hogy jelenlegi kapcsolatban se bízok 100%-ig páromban, de ezzel tisztába van.

(5éve vagyok vele)

Nem mindenki képes bízni másokban, főleg ha olyan dolgokat tapasztalt.

Jó pár éve úgy vagyok az emberekkel, hogy bárkivel elbeszélgetek hétköznapi témákról, mosolygok, stb.

De mély kapcsolatot, beszélgetést senkivel.

Barátságok, család, üzlet ... Innen is annyi tőrt kaptam a hátamba, hogy sündisznó lettem.

Ezek a kinőtt tüskék erősítettek meg s védenek meg.

Egy erős süni lettem, szval ilyen szemszögből nem bántam meg a régi naív kedvességeimet.

2017. nov. 16. 03:29
 4/5 anonim válasza:

Nem azzal erősödsz, hogy semmilyen mély emberi kapcsoltaot nem tudsz kialakítani, csak mert 100x megbántottak, "hátba szúrtak". Igenis tudni kell felállni és megtanulni újra bízni. A férjem előtti kapcsolataimban nemhogy megbántttak, de meg is aláztak. Igen, kellett idő, míg beláttam, hogy a férjem nem tartozik azon csoportba, akikkel addig hozott össze a sors, de sikerült. 9 éve vagyunk együtt. Soha nem csalt meg, én sem őt, bízom benne és szeretem, jobban, mint bárkit eddigi életemben.

Hagyj neki időt. :)

2017. nov. 16. 10:55
 5/5 anonim válasza:
A bizalom elvesztése szörnyű dolog, én a bátyámban nem bíztam több évig, de ez nem ide tartozik... Sok idő kell ahhoz, hogy valaki újra bízzon a szerelmében, családtagjában, bárkiben. Egy idő után bízni fog benned, csak türelem. Ha szereted, és Ő is szeret, nem lesz baj. :)
2017. nov. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!