Hogy tudnám egy olyan lány bizalmat elnyeri akit mindig megcsaltak?
az hogy unalmas vagy egy dolog, az meg hogy hűséges, megbízható egy másik.
Idővel meg fog bízni benned, ezt nem tudod felgyorsítani.
A bizalomhoz (főleg ilyen esetben) idő kell.
Én pl annyit csalódtam már, hogy jelenlegi kapcsolatban se bízok 100%-ig páromban, de ezzel tisztába van.
(5éve vagyok vele)
Nem mindenki képes bízni másokban, főleg ha olyan dolgokat tapasztalt.
Jó pár éve úgy vagyok az emberekkel, hogy bárkivel elbeszélgetek hétköznapi témákról, mosolygok, stb.
De mély kapcsolatot, beszélgetést senkivel.
Barátságok, család, üzlet ... Innen is annyi tőrt kaptam a hátamba, hogy sündisznó lettem.
Ezek a kinőtt tüskék erősítettek meg s védenek meg.
Egy erős süni lettem, szval ilyen szemszögből nem bántam meg a régi naív kedvességeimet.
Nem azzal erősödsz, hogy semmilyen mély emberi kapcsoltaot nem tudsz kialakítani, csak mert 100x megbántottak, "hátba szúrtak". Igenis tudni kell felállni és megtanulni újra bízni. A férjem előtti kapcsolataimban nemhogy megbántttak, de meg is aláztak. Igen, kellett idő, míg beláttam, hogy a férjem nem tartozik azon csoportba, akikkel addig hozott össze a sors, de sikerült. 9 éve vagyunk együtt. Soha nem csalt meg, én sem őt, bízom benne és szeretem, jobban, mint bárkit eddigi életemben.
Hagyj neki időt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!