Domiking12 kérdése:
Kinek volt nyolcadikos korában keringő?
Figyelt kérdés
Nekem lesz és nagyon parázok, mondjuk nem annyira, mint a felvételitől, de akkor is!!!42016. aug. 24. 23:33
1/9 anonim válasza:
nekem a szalagavatómon volt 12.ben, de kérdés szempontjából tökmindegy szerintem. én is paráztam de felesleges.készültök rá tisztességesen..ott meg a közönség a szüleitek lesznek nagyrészt, akik ígyis úgyis büszkék lesznek rátok, és senki nem profi táncelőadást vár. Szóval nyugi! Ha ott leszel és elkezdődik, akkor felszabadulsz egyből és jól fogod érezni magad
2/9 anonim válasza:
Nekem is volt. Mivel tancolok,ezert elveztem,es a parom is egesz ugyes volt.
3/9 anonim válasza:
Nekem volt csak nem nyolcadikba hanem hetedikbe. Nem kell parázni. Nem vagyok valami jó táncos de nekem is ment.
4/9 anonim válasza:
Nekem volt 8.-ban keringő.. Én is rohadtul ráparáztam, de fölösleges volt. Minden jól alakult.
Próbáld meg kizárni a körülötted lévőket, és vedd úgy, hogy nincsenek nézők. Emellett koncentrálj a keringőre, és minden remek lesz. :)
5/9 anonim válasza:
Nekem volt. :D Imádtam a próbákat, én és a párom voltunk a legbénábbak, az egészet végigröhögtök, meg a többiek is. Aztán jött a fellépés, előtte mindenki eléggé izgult, de próbáltuk oldani a feszkót, ezért még akkor is hülyéskedtünk. :D Utána bevonultunk, mindenki minket nézett, elég ideges voltam, de rájöttem hogy nem kell annak lenni. Képzelt azt, hogy az is csak egy próba, és próbáld ki magadból a maximumot hozni. Végülis elég jól sikerült a keringőnk, nem rontottuk el. :D Tényleg nem kell izgulni, egyik legszebb emlékem ez a tánc. :) 15L
6/9 anonim válasza:
Nyolcadikban volt nekem. Nem rudom táncolni, de itt csak lépegetni kell, szóval nem volt gázos. Az kicsit kellemetlen volt, hogy rohadtul izzadt a tenyerem:D 16l
8/9 anonim válasza:
Hetedikben és nyolcadikban is, de csak azért, mert én tánciskolába is jártam. De én élveztem, csak a cipőt utáltam, amit fel kellett venni.
9/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, szalagavatón nekünk népitánc volt, de jól felkészültünk rá, nem volt baki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!