Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik nekem egy fiú,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik nekem egy fiú, de hogyan jelezzek neki? 13/L

Figyelt kérdés
(fiú-X :D haverja (lány)-Y)Elvileg ő is szerelmes belém, ezt onnan tudom , hogy jövőre fogok általánosban keringőzni, és van egy nagyon jó csaj haverja- Y(ők nem szerelmesek egymasba) es ő mondta nekem(Y), hogy döntsem el, hogy akarok-e vele táncolni, mert mondta, hogy szivesen táncolna velem(X->Ynak.) Én akarok vele táncolni, és igent is mondtam, de kicsit félős, palotásra sem mert felkérni senkit sem. aztán ma pl névnapom volt, és elköszöntött <3 szerintetek mit kéne tennem?

2016. máj. 24. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

amit a kifejtésbe írtál egy az egyben nem értem, szóval válaszolok a rendes kérdésre:

mondd meg neki

2016. máj. 24. 19:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi ha kicsit zavarosan irtam le :D igazából én nem merném neki megmondani... valami más ötlet? Vagy arra ötlet hogy mondhatnám meg nemi?
2016. máj. 24. 19:35
 3/8 A kérdező kommentje:
"neki
2016. máj. 24. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:
más lehetőség nincs, csak az hogy nem mondod el neki, és 3 év múlva azon fogsz agyalni, hogy „mi lett volna, ha elmondtam volna neki!"
2016. máj. 24. 19:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom. De van alami tipp, hogy hogyan tudnék finoman beszélni errol vele?
2016. máj. 24. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Jelezd neki nonverbális módon: mosolyogj rá, keresd a társaságát, szemezz vele, nevess a viccein, stb...:)
2016. máj. 24. 20:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezeket mindent megpróbáltam :) ő is szokott nevetni a vicceimen :D nagyon aranyos!
2016. máj. 25. 15:19
 8/8 anonim válasza:
Hasonló gondjaim vannak, azzal különbséggel, hogy ő is ad valami féle jeleket, de nem tudom hogy vegyem ezeket. De mivel én ezt észleltem így próbálom viszonozni is! Most úgy áll a helyzet hogy szerintem közeledik hozzám, mert néptánc próbákon is mindig engem választ, meg kb. 1 hónapja, mivel olyat táncot táncoltunk ami szédítő így utána ő " elkapott" és én megöleltem, és mostmár ő is szokott ölelgetni csak úgy!
2017. márc. 19. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!