Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Szombat van es anyummal...

Szombat van es anyummal szeretnenk elmenni valahova . Valami programot tudtok ajanlani? Anya lanya program

Figyelt kérdés
Előre is köszi a valaszokat :)

2017. ápr. 1. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

séta, cukrászda

kiállítás

wellness kényeztetés

2017. ápr. 1. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Tőlünk kérded, mi tetszene anyudnak?

Nem tudván, hogy ő cukros-e, cukrászdát ne ajánlhatok.

Mozit sem, hiszen nem tudom, mi az, ami neked és neki is tetszik.

Nem tudom, anyud lába fájós-e, ezért a sétát sem mondhatom.

Marad otthon a fotelben kettesben.

2017. ápr. 1. 10:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem nagyon akar kimozdulni es olyan idegesito.En mrg mennek szivesen csak erted
2017. ápr. 1. 10:43
 4/7 anonim válasza:
100%
Mozi, fagyizás, plázázás, étterem, koncert, smink, tanfolyamok
2017. ápr. 1. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akar kimozdulni nem kelllehet eröltetni.

Én is jobban szeretek a heti hajtás után nyugiban, csendben pihenni, nem még aznap is emberek között lenni, meg utazgatni. Épp elég hétköznap... vagy akkor irány a természet, ott la. kuss van. :)

2017. ápr. 1. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, merre laktok. Ilyen szép, tavaszi időben el lehet menni egy arborétumba is, az nem olyan megterhelő, mint egy nagyobb kirándulás, a legtöbbnek van boltja is, ahol vehettek pl. valami növényt, virágot akár a lakásba, balkonra vagy a kertbe, ha van. Utána az ültetgetés, lakáscsinosítás is jó, léleküdítő program.:-)
2017. ápr. 1. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szereti anyud a természetet? Ha igen, akkor el lehet menni kirándulni, esetleg bográcsban főzőcskézni, kerti parti. Igaz, nem tudom, felétek milyen az időjárás.

Melyik városban laktok? Úgy könnyebb lehet programot ajánlani, ha ezt tudjuk.

2017. ápr. 1. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!