Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mik most a legmenőbb, legdivat...

Mik most a legmenőbb, legdivatosabb heloweeni jelmezek?

Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most nagyon divatosak az : AZ bohóc jelmez, az Annabelle, talán fennmaradt még idénre a Harley Quinn-is (bocsi, ha nem így írják)

Viszont annyira menőnek nem mondanám, mert pont mivel divat egy halloweeni buli tele lesz ezekkel.

A sikoly szerintem állandó, meg a péntek 13 is meg a fűrész... 1-2 ember még azzal is mindig bepróbálkozik.

Ha jelmezt szeretnél én próbálkoznék valami kevésbé divatossal, és a menőt próbálnám kialakítani. Pl Harry Potterből egy halálfaló. Lehet kapni halálfaló maszkot.

Vagy egy dementor... maga voldemort. Ezeket is mindenki ismeri, de nem szaladgál belőle annyi. Egy jól kivitelezett halálfalóval vagy Voldemorttal szerintem rengetegen fényképeszkednének, az nagyon vagány lenne.

2017. okt. 26. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:

28 Halloween Costumes From Amazon You'll Actually Want To Wear

[link]

2017. okt. 26. 17:20
 3/4 anonim válasza:
én unikornis leszek
2017. okt. 29. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:

*Hallowe'en (Bocsi, de ha már beöltözött, legalább tudd, hogy kell leírni!)

Bohócjelmez, Marvel hősök, Walking Dead karakterek, Stranger Things karakterek, Disney hercegnők zombisítva.

2017. okt. 31. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!