Melyikek a legmenőbb parfümök férfi-női?
Nem tudom melyikek a "legmenőbbek", szerintem nincs is ilyen, mert minden emberhez más illik.
Annyit általánosságban el lehet mondani, hogy a "sztár" vagy híresség-parfümök nagyon szar minőségűek, hiába jó az illatuk néha, nem tartanak 1-2 óránál tovább.
Alapvetően olyan parfümöket érdemes vásárolni, amiket valóban hozzáértő cégek dobtak piacra. Illetve EDP-t és nem EDT-t, aminél nagyon alacsony az illat tartóssága. Az EDP azért 10-12 órán át kitart, az olcsó löttyöket mint az EDT 2-3 óránként után kell fújogatni...
azért van olyan, amikor az EDT és az EDP között 1-2%-nyi a különbség....
azt kell megtudni, hogy ki milyen illatot kedvel, az édesebbet (amit télen többen használnak, nyáron már zavaró), frissebb, citrusosabb illatokat, vagy fűszeres, esetleg virágos illatokat. És onnan már könnyebb leszűkíteni a kategóriákat és választani.
Itt sok véleményt olvashatsz: [link]
Javíts ki, ha tévednék, de én úgy tudom, hogy az EDT 4-8% illatanyagot tartalmaz, az EDP pedig 8-15%.
Én az 1-2%-ot úgy értettem, hogy választhat a vásárló EDT-ből 7%-osat, vagy EDP-ből 8%-osat, tehát ott csak 1% az eltérés a tartósságot illetően, közel szinte megegyeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!