Csajok! Mi a mai legmenőbb férfi divat? Ami manapság bejön nektek?
Ami nekem tetszik: bőrdzseki, bőrkabát, farmerdzseki, farmernadrág (a sima meg az enyhén szűkített szárú is tetszik, de az extracuppanós nem), nyáron térdig vagy térd fölé érő gatyák, ingek, pólók, trikók (NEM V nyakú "dekoltázsvillantó").
Cipőben lehet deszkás cipő, tornacsuka, sima egyszerű félelegáns cipők, bakancsok, western és motoros csizmák, nyáron szandál vagy valamilyen papucs. Ami nem tetszik, az a tangapapucs meg a hosszú orrú cigánycipők, vagy nem tudom, hogy mondjam :D
Szóval a laza és a vagány stílus jön be.
Színekben szinte mind bejön, kivéve a rikító neonok és arany/ezüst féle förtelmek. (Szóval amiket lány létemre sem vennék soha magamra)
De tetszik az elegáns öltözködés is, az egyenruháktól meg az öltönyöktől kész vagyok :D
Ja, meg nem a "divat" szó alá sorolnám, de tetszik, a rocker, a metálos és a goth öltözködés is egy pasin :3
Előző voltam.
7-es válaszolónál a pont részemről. Kiegészítő véleményem: 1. lazaság a nyerő: nem jó, ha az erőlködés látszik egy pasin. Természetesség, visszafogott, nem túl feltűnősködő. 2. színek: Amit ne: rózsaszín, rikító és neon színek. Ezenkívül fontos a harmónia is a színek között. 3. ékszerek: szerintem nem férfiasak az arany, ezüstláncok, csillogó fülbevalók. Ami viszont a gyengém az a csuklószorító, vagy vastagabb bőr csuklópánt. Nem tudom megmagyarázni, valahogy kiemeli a kezet, ami engem beindít. (ujjatlan kesztyű ugyanez ;D) Farmer + póló örök klasszikus, tornacipő vagy lekerekített orrú sportcipő mindig jó választás, mivel a sportosság is vonzó tulajdonság. 4. fazon: V nyakkivágást ne... nagyon trapéz vagy túl szűk nadrágot se. Arany középút.
Buliba ing, farmer jó választás. Egyenruha és öltöny is szívmelengető látvány tud lenni, bár itt is fontos, hogy az illetőre legyen szabva, tehát a mérete is passzoljon és a színe is stb. 21 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!