Lányok! Nektek bejön, ha egy fiú epilálja a lábát?
Remélem, ez a kérdés csak egy vicc :D
Természetesen NEM jön be.
Nekem nagyon bejön, sokkal jobban tetszik, mint a szőrös. :) Pasimat is egyszer rábeszéltem, hogy gyantázzuk le, és neki is megtetszett, azóta ő is csupasz lábú. :) Sokkal esztétikusabb csupaszon.
Az meg marhaság, hogy a szőrtől lesz férfias egy pasi lába. Régen rossz, ha már szőr kell ahhoz, hogy férfias legyen. Szóval egy igazi pasinak nem kell ahhoz szőr a lábára, hogy férfias legyen! Fordítva is igaz, mert aki szőr nélkül nem férfias, az szőrrel se lesz az.
Az más kérdés hogy van akinek a szeme még nem szokta meg egy csupasz férfiláb látványát, és emiatt esetleg nem jön be neki. De ez is csak idő kérdése, mert a fiatalabb korosztályoknál egyre gyakoribb, hogy a pasik is szőrtelenítenek. Gondolok itt elsősorban a 40 év alattiakra. 10 pasiból ma már legalább 2-3-nak szőrtelen a lába, és ez csak emelkedik szerencsére. :) Szerintem pár év és a fiúk, pasik is ugyanúgy fogak szőrteleníteni, mint manapság mi nők. Legalábbis azok a pasik, akik jobban adnak magukra. :) Sajnos sokan vannak, akik még odáig sem jutottak el, hogy megtanuljanak rendesen kezet meg körmöt mosni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!