Ugy ahogy a 10-es irta igaz,, en csak azzal spekelnem meg, hogy
az osszes szort tamogato nonek kivanom ,hogy csupan egy hetig legyen szoros a laba es majd utanna megkerdeznem,hogy mennyire esztetikus,higienikus erzetet adott nekik amikor furdes utan nem tudod megtorolni rendesen a szortakaro miatt magadat es viszked vagy a ruhat szinte nem is erzed normalisan magadon a szigetelo reteg miatt!
Amugy en apolatlan igenytelennek tartom a szoros embereket, akik meg arra sem forditanak idot magukra, hogy rendbe tegyek a testuket, mondvan igy ferfias!
Az evolucio soran lettunk szorosek ruhahiany miatt, de most mar nincs ra szukseg!
2014. júl. 17. 09:52
13/20 anonim válasza:
Nem igazán jön be, de nem is taszít. Igazából nem ezért fog tetszeni vagy nem tetszeni egy pasi. Ha így érzi jól magát, akkor legyen.
2014. júl. 17. 10:32
14/20 anonim válasza:
Nekem a szőrös jön be, a szőrtelen nekem férfiatlan.
2014. júl. 17. 12:21
15/20 anonim válasza:
12: volt már, hogy októbertől-áprilisig nem borotváltam le a lábam, és egyáltalán nem nyújtott unhigiénikus érzetet. Pedig borotválom, szóval elég erős a szőrzetem :)
2014. júl. 17. 12:31
16/20 anonim válasza:
Legyen igényes,törődjön a külsejével,öltözködjön stílusosan,de azért ezt neeeeee...
2014. júl. 17. 17:33
17/20 anonim válasza:
NEEEEM!egy fiúnak soem gáz ha szőrös a lába...az a gáz ha NEM szőrös:D
2014. aug. 11. 23:22
18/20 anonim válasza:
" Pasimat is egyszer rábeszéltem, hogy gyantázzuk le"
Jó nagy papucs pasid lehet :D
2014. aug. 12. 00:05
19/20 anonim válasza:
Jajjj... Egy pasi ne... A lábát ne! A karját se! Máshol igen! De neeeee... El nem tudnám képzelni, hogy a párom lába szőrtelen legyen! :D
És aki azt írta, hogy igénytelen a pasi, ha a lába szőrös, annak üzenem, hogy attól még máshol lehet szőrtelen! A lába maradjon csak szőrös! :) 27/N
2014. aug. 12. 00:33
20/20 anonim válasza:
Nem jön be,és szerencsére még nem tartunk ott,hogy 10-ből 2-3 pasi szőrtelenítse a lábát.Amúgy az igénytelenség nem függ össze a lábszőrtelenítéssel a férfiaknál,mert intim helyen meg a hónalja szerintem se legyen szőrös,de azért a lába maradjon már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!