Roli96 kérdése:
Ha Halloween alkalmából kimegyek a faluban ilyesztegetni, az miatt elvihetnek a rendőrök?
Figyelt kérdés
Nyilván nem olyan ilyesztésre gondolok, hogy bekopogok valahova és buuu, inkább kiugrani valami mögül amikor nem számítanak rá.2017. okt. 7. 12:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem ijesztegesd őket a helyesírásoddal.
Meg fognak rémülni!
2/7 anonim válasza:
Ha a rendőrnek van humorérzéke, nem visz be, hanem egy pofonnal rádiLYeszt!
3/7 anonim válasza:
Nem, de szerintem hülyeség lenne, nem hiszem, hogy viccesnek találnák az emberek, legalábbis ha tényleg megijednek (PONTOS J-VEL IJEDNEK MEG), akkor biztosan nem. Plusz ilyenkor az emberek temetőbe szoktak menni és halott szeretteikre emlékeznek meg.
4/7 anonim válasza:
Remélem nem😅😂
Idegenek ablakába azért ne mássz .Annak én sem örülnék.
Nálunk is szoktat a tinik többnyire sikoly jelmezben rohangálni szerintem jópofa 😨
Ne vidd túlzásba az a lényeg.
5/7 anonim válasza:
„Plusz ilyenkor az emberek temetőbe szoktak menni és halott szeretteikre emlékeznek meg."
Nem kellene összekeverni a dátumokat. Halloween október 31, Mindenszentek pedig a rákövetkező nap. Halottak napja pedig másodikán van.
6/7 anonim válasza:
Inkább magyarórára járj, vagy olvass. Hidd el, jót fog tenni
7/7 anonim válasza:
Engem már megijesztettél, az "ilyesztgetni"-vel meg az "az miatt"-tal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!