Teged zavarna, vagy tennel ra, ha a facen nem koszontene csak par munkatarsad?
Figyelt kérdés
Nevnaprol van szo,es csak paran koszontottek.Nem varom,h a vilag korulottem forogjon.De rosszul esik.
Mast tudnak koszonteni ....
Azert lenne,mert nem kedvelnek,vagy csak nem foglalkoznak vele,nem ertek ra,vagy mas miatt.
Jelent ez valamit,vagy toxjjam le magasrol?erdemes szova tenni,vagy annal rosszabb,orulnenek ,ha latjak h bant a dolog?
2016. dec. 13. 15:36
1/4 anonim válasza:
Engem épp az érint rosszul, ha megköszöntenek. Mert sokakról tudom, hogy csak azért teszik, mert a face kiírja, hogy köszöntsed! Akinek igazán fontos vagyok, az face nélkül is tudja.
2/4 A kérdező kommentje:
A szulinapot irja ki csak,nem? En onnan tudom,kinek a napja va,hogy azt a nevut koszongetik.
2016. dec. 13. 18:54
3/4 anonim válasza:
En alkalmazast hasznalok ami minden nap kiirja kinek van a nevnapja es csak azokat koszontom fel akikkel rendszeres kapcsolatban allok valamint levettem, hogy nekem tudjanak irni igy ha valaki felakar koszonteni csak privatban tud altalaban az emberek arra mar nempazaroljak az idot igy csak a kozeli ismeroseim szoktak felkoszonteni.
4/4 A kérdező kommentje:
Privat uzenetet irni se nagyobb erofeszites,mintha az uzenofaladra irna,nem..:)?
Azt amugy hogy lehet beallitani,h ne tudjon az uzifalra koszontest irni?
Ha eltuntetem,h lassak pl. A szulinapomat,arra akkor nem fognak irni,de azert jolesik mindenkinek,nem,ha rairnak...
2017. jan. 4. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!