A Pepcoba szoktak lenne Halloweeni dekorációk?
Figyelt kérdés
Szeretnék majd egy bulit tartani és ahhoz kellenének halloweeni dekorációk. Október környékén szoktak lenni a Pepcoban olyasmi dekorok,amik alkalmasak lennének egy ilyen bulihoz? Előre is köszi a válaszokat. :)2016. aug. 29. 07:37
1/5 A kérdező kommentje:
*lenni
2016. aug. 29. 07:37
2/5 anonim válasza:
Szia!
Bocs az offért, csak segíteni szeretnék. Pepcot konkrétan nem ismerem, de a tesco és az auchan, valamint a kisebb üzletek már októberben tele vannak halloweeni dekorációkkal (hidd el tudom, én minden évben vadászom:D), plusz ebayen ha jártas vagy, akkor pár száz forintért nagyon jó kis cuccokat tudsz rendelni! Én most ezeket rendeltem:
3/5 szürike002 válasza:
A KIK-ben mindeg szoktak lenni halloweeni cucccok octóberben;)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. :)
2016. aug. 29. 17:22
5/5 szürike002 válasza:
én mindennt az ünnepek áruháza oldaáról rendelek itt tuti hogy mindenhez találsz valamit hallloweenra itt minden van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!