Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Nálatok is próbálkoztak...

Nálatok is próbálkoztak halloweeni kéregetéssel?

Figyelt kérdés
Miért lett ekkora divat a szomszéd lehuzása?

2015. nov. 1. 00:07
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Igen, és adtam cukrot meg csokit. Nem tudom hozzád kik mentek de ide gyerekek jöttek és alap hogy adtam nekik.

("Lehúzás" szó felénk azt jelenti pénzzel és minimum több ezer forinttal teszik, de ebben az esetben ez nem történt meg.)

2015. nov. 1. 09:00
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
nem, mivel tanyán lakom, errefelé nem nagyon járnak, de ha tudnám, hogy jönnének, készülnék nekik némi cukorkával és csokival.
2015. nov. 1. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Ja. Extra adagot adtam nekik amiért végigmászták mind a 8 emeletet.
2015. nov. 1. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
22%

Hozzánk is jöttek a szomszéd 12 éves kölkök, és le akartak tarhálni cigivel. Mondom te még kis genyó vagy, húzzál vissza babázni, és itt egy csoki. De nem kell nekik már a csoki, csak pia és cigi, meg zsé a k.rvázásra (nem vicc), mi lesz ebbőla világból komolyan?

Én 12 évesen még mentolos cigit szívtam ezek meg már a piros Marlbit tolják, meg a mezítlábas szofit. Hihetetlen. Ezeknek adjon az ember csokit?

2015. nov. 1. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
Én mentem, de csak oda csengettem, kopogtam ahol volt halloweeni dísz és égett a lámpa, ami 1 ház volt, pedig szinte az egész várost végigsétáltam, de ott se kaptam semmit.
2015. nov. 1. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt senki és nem is láttam az utcán se sehol senkit.

Megyeszékhelyen lakom egyébként, se senki nem csinál ilyet erre felé. Nálunk, meg szerintem Magyarországon ez privát ünneppé alakul és inkább házibulik formájában ölt testet.

Ablakokban, ajtókon sokfelé láttam díszeket, töklámpásokat kertes házakban, de kéregetőket sehol.

2015. nov. 6. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!