Nálatok is próbálkoztak halloweeni kéregetéssel?
Igen, és adtam cukrot meg csokit. Nem tudom hozzád kik mentek de ide gyerekek jöttek és alap hogy adtam nekik.
("Lehúzás" szó felénk azt jelenti pénzzel és minimum több ezer forinttal teszik, de ebben az esetben ez nem történt meg.)
Hozzánk is jöttek a szomszéd 12 éves kölkök, és le akartak tarhálni cigivel. Mondom te még kis genyó vagy, húzzál vissza babázni, és itt egy csoki. De nem kell nekik már a csoki, csak pia és cigi, meg zsé a k.rvázásra (nem vicc), mi lesz ebbőla világból komolyan?
Én 12 évesen még mentolos cigit szívtam ezek meg már a piros Marlbit tolják, meg a mezítlábas szofit. Hihetetlen. Ezeknek adjon az ember csokit?
Nálunk nem volt senki és nem is láttam az utcán se sehol senkit.
Megyeszékhelyen lakom egyébként, se senki nem csinál ilyet erre felé. Nálunk, meg szerintem Magyarországon ez privát ünneppé alakul és inkább házibulik formájában ölt testet.
Ablakokban, ajtókon sokfelé láttam díszeket, töklámpásokat kertes házakban, de kéregetőket sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!