Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mennyire szólhatnak bele a...

Mennyire szólhatnak bele a lagziba? (BŐvebben lent)

Figyelt kérdés

Idén tervezzük a lagzit, par honapja együtt élünk és együtt gyűjtünk rá. Anyósomek azt mondtak amennyi hiányzik azt pótoljak, emelett a húst is ők adjak (nagyobb részét). Mindenbe beleszólnak, hol kell öltönyt venni, a diszítést ők akarják teljes mértékben, a menüt is ők változtatták meg. A ruhámat hamarosan le kell foglalni, de szerintük nem kell a legdragabb (mifelènk 80tól indul a kölcsonzés). Anyósom,anyukám ès én így együtt megyünk próbálni, foglalni, ha nem azt választom ami neki tetszik majd megsértődik, mert ő látta hogy az 50.000ftos is jó lenne...persze az 160cm nagysagu lanyokra való, èn 180 vagyok és nem mindet tudjak alakitani.

Persze azért örülök hogy segítenek. Szerintetek mennyire hagyjuk, hogy beleszóljanak??

2016. márc. 30. 11:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!! Másfél éve gyűjtünk rá képzeld el! Mi a franc közöd van hozzá, hogy hova tesszük a pénzünket!! Nem vagyok roma származasu de admin.ként az ők ügyeit is intézem, de ilyen rossz indulatu, szemét,irigy emberrel mint te vagy rég talalkoztam. Na de haborogj nyugodtan...agyad nem sok lehet, ha még ertelmezni sem tudod a kerdésemet! :) :)
2016. márc. 30. 18:59
 12/19 A kérdező kommentje:
Éhenkórász pereputtyod esetleg neked van, mindenki magaból indul ki, sajnalom az ilyen rosszindulatú, irigy, marharépa embereket. De azért sok sikert és boldogságot kívánok neked és a pereputtyodnak !!
2016. márc. 30. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Masfel evig gyujteni egy eskuvore, kozmunkas fizetesbol...? Ujabb zsenialis huzas, egy nap alatt - gyakorlatilag a semmire - eltapsikolni ennyi penzt tenyleg felelos gazdalkodasra, erett szemelyisegre vall. Nem csoda, hogy anyuci meg anyos iranyitjak az eletedet, egyedul cipot fuzni sem tudnal.
2016. márc. 30. 19:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Ó milyen okos vagy, mert mi bajod van azzal, hogy egy pár nagyobb esküvőt szeretne?? És arra gyűjt?? Nyugodt lehetsz benne, hogy véletlenül sem kell irányitani, mindent megtudok/tudunk oldani, lehet, hogy te nem tudod még azt sem bekötni, magadból indulsz ki. Igaz, hogy sok pénz, de remélhetőleg csak egyszer lesz az életbe. Te meg inkább azon törd magad, hogy ne légy ilyen bekepzelt,bunkó,rosszindulatu. Koszonom mindenki válaszát!
2016. márc. 30. 19:28
 15/19 anonim válasza:
Úristen!! Miért bántjátok a kerdezőt?? Szerintem tiszteletre meltó h ők kuporgatnak keresik meg a penzt az alom eskuvojukre. Kivanom hogy kapjatok egy normalisabb munkahelyet es konnyebb legyen, de tisztellek titeket mert a mai fiatalsag egyaltalan nem ilyen. Dolgozni lustak az kell h apuci meg anyuci pengesse a penzt. Az olyan kommenteloknek mint itt egyesek inkabb szajmosas kene ;) Ugy gondolom eleg erett vagy ha igy betudod osztani a penzt ne hallgass az irigy kutyakra. Kerdesedre valaszolva: szerintem hallgasd meg oket nem biztos h rossz otleteket mondanak, de ha valami nem tetszik azt is kozoljetek. Ruha kapcsan azt vedd meg vagy kolcsonozd amelyik elsore megtetszik! Gratulalok es sok boldogsagot kivanok nektek. 30F
2016. márc. 30. 20:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Annyira szólhatnak bele, amennyire engeditek. Az a baj, hogy ezt az elején kellett volna lefixálni, most már mindegy. Én a ruhapróbára se vinnék anyukát, anyóst (volt már részem ilyenben, meg is sértődtek, hogy "rábeszéltem" a barátnőm egy gyönyörű ruhára, pedig nekik a 80-as évekre hajazó strasszos-puffos rettenetek tetszettek), viszont ha most lemondod, akkor biztosan meg fognak sértődni. Bár itt érvelhetsz azzal, hogy nem azon a 30 ezer forinton fog múlni, hogy szép lesz-e az esküvő.
2016. márc. 30. 20:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő! Nagyon köszönöm valaszotokat! Édesanyám egyedül nevelt fel ès ő a legjobb barátnőm,nincs testvérem édesapám régen elhunyt.Így szeretnèm, hogy ott legyen velem, anyósomnak meg természetes, hogy ő is jön...szeretem őt, had jöjjön, előtte közlöm velük mennyit szantunk ruhára, remelem nem lesz gond. Köszönöm, hogy normálisan válaszoltatok.
2016. márc. 30. 20:17
 18/19 Andizsuzsi ***** válasza:

Havi 25000 forintból éltek?

Azt mondod, anyós csak kicsit pótol ki, de ők adják a húst. 100 emberre azért az nem olyan kicsi tétel.

Ezzel együtt azért természetesen téged illet a ruhaválasztás joga.

2016. márc. 30. 20:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, pont annyiból élünk, tudjuk nagyon kevés, és bizony nehèz is, de valamit valamiért. Persze, 100emberre a hús nem kevés,de ők nevelik fel a malackát,mi pótolunk az etetésbe,majd levagjuk aztán így olcsóbban jön ki a husi. :) Csirkehúst pedig mi vesszük! Köszönöm, hogy kedvesen válaszoltàl ! :)
2016. márc. 30. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!