Anyukámnak nemsokára lesz az esküvője. És szeretnék neki énekelni az esküvőn. (Biztos sírna és meghatódna) csak nemtudom mit? (bővebben lent)
Sem a titanic sem a Rolling in the deep nem igazán való esküvőre.
Bár én mielőtt énekelnék tömeg előtt és esküvőn, kikérném vadidegenek véleményét akik nem ismernek téged, így elfogulatlanul mondanak véleményt (barátok, ismerősök sokszor nem merik megmondani az embernek az igazat mert nem akarják megbántani)
Ha mindenáron énekelni akarsz akkor énekeld
- Szécsi Pál: Két összeillő ember
- Szűcs Judit- Mond, mit tegyek hogy érezd
- Republic- szeretni valakit valamiért
Jó tanács:
Énekelj pár dalt, és tedd fel ide vagy a youtube-ra hogy mások is alkossanak véleményt.. Így valódi képet kapsz hogy szép hangod van vagy nincs.
Csak azért tanácsolom, mert pár hete voltam lagziban ahol szintén a menyasszony 16 éves lánya énekelt, de olyan rém hamisan, igazán cikis volt. Hallottam, hogy meg is kérdezték az anyját, hogy miért engedte ezt meg, mert borzalmas volt..Pironkodva felelte, nem tudott róla, ha tudta volna a lánya szándékát lebeszélte volna..A lány meg talán botfülű, de azt hiszi csodás hangja van...
Jessica Folcker: I do
Ha a vőlegény csak angolul tud, akkor különösen fontos hogy az angol dal amit elénekelnél a szerelemről szóljon és ne arról hogy a két ember messze van egymástól,ne a szakítás utáni fájdalomról szóljon.
A 3 Doors Down: Here without you dal, pedig pont erről szól.
Inkább keress olyan dalt ami tényleg a szerelemről szól, és nem a szerelem utáni bánatról. Esküvőre megy, így fontos hogy mi a dal szövege..
Glenn Medeiros:Nothing gonna change my love for you
Talán van a youtuben magyar felirattal is.
Van neki magyar változata /Krisz Rudi:Keresem a szót/,de az nekem annyira nem jött be.
Viszont az eredetit nagyon szeretem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!