Szombaton Hallowen-i bulira megyek és gőzőm sincs minek öltözzek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem szeretnék átlagos ruhát mint pl: boszi,zombi,mumia...
Az egyik barátnőm Miley Cyrus lesz és kalapácsot fog nyalogatni xD és énis valami frappánsat szeretnék :/ de semmi ötletem sincs ... aki tud valamit segítsen!!! :)
2013. okt. 28. 13:02
2/6 anonim válasza:
hát nem tudom ez a Miley Cyrus-os dolog nagyon eredeti és ötletes!!! nem tudom hogy a te jellemezed fölérhet-e majd a barátnőm jelmezzével minden esetre Pl.:Samarra ( a körből) Chucky vagy Rémisztő bohó TALÁN jobb elsz mint MIley
3/6 anonim válasza:
Ha bátrabb vagy öltözhetsz hasonló stílusban mint a Lady Marmalade c. klipben. Persze egy kicsit kevésbé kihívóan.
4/6 petra666 válasza:
Lehetnétek az egyik barátnőddel 2 fejűek. Ehhez kell egy XXL-es pulcsi. Ez egyikőtök viselhetne vámpírfogat és hozzá sminket. A másikat pedig kimaszkírozhatnátok áldozatnak... vagy akármi: fantázia! A pulcsit cafatokkal vágásokkal rolytokkal... díszíthetnétek. Mindketten belebújnátok3 fekete naci és TÁDÁ! = )
5/6 anonim válasza:
nyomi vagy. inkább beöltözöl és rohangálsz föl le mint egy hülye hogy csokit zabálj mint hogy ki menj a temetőbe és megemlékezz rokonaidról.ne légy tetű
6/6 anonim válasza:
Utolsó,te is egy nagy gyökér vagy!Itt osztod az észt és azt sem tudod,mikor van Haloween!Nem ütközik sem halottaknapjával,sem mindenszentekkel.Nézz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!