Szombaton ballagásom lesz nagyon izgulok ezért minden próbán és szerintem élesben be fogok sülni mit tegyek hogy ne izguljak?
Figyelt kérdés
#Ballagok..
2013. jún. 13. 22:03
1/4 Nirata válasza:
Nyolcadikos ballagás?
Nyugi, nem lesz semmi gáz.
Ha nagyon ki vagy előtte húzz le egy felest, és kapj be egy rágót.
De komolyan... Pénteken foglalkozz bármivel, csak ne evvel, és feküdj le korán, hogy szombaton nyugodtabb legyél
2/4 anonim válasza:
Nekünk is rossz, én is nagyon izgulós vagyok, de nekünk még az is rossz, hogy végig a napon ülünk a 30 fokba.
Én reggel nyugtatót szedek be meg sedatif PC-t, ha közbe rosszul leszek akkor meg cocculine-t.
3/4 anonim válasza:
Akármennyire is troll válasznak tűnik, ez teljesen komoly: recskázz előtte otthon legalább kétszer, ez némiképp oldja a feszültséget, és még azt tudom javasolni hogy igyál gyömbér teát előtte mert az megnyugtatja a gyomrot (gyakran gyomor görcsöt okoz a sok izgulás, és ez miatt csak még jobban izgulsz)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát nagyon hálás vagyok :)
2013. jún. 21. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!