Mi volt a legbenabb ajandek, amit valaha kaptal?
Mikor meg volt autonk ajandekoztunk egyk rokonunknak egy autolemoso keszletet sampon szivacs viasz rongyocska.
rendszeressen visozntlattuk szuletesnapokon a csaladban ill karacsonykor aztan egyik evben visszakaptuk mi.
megismertem mert a vonalkodra annak idejen rajzoltam 3 pottyot viccbol.
Egy csomag ajandek ami eveken keresztul korbejart szep keke dobozban
boldog szulinapot,fulladj meg! feliratú bögre. (tovább ajándèkozni se tudom így)
ezenkívül Jèzus szeret tèged feliratú notesz,valamint egyházi tèmájú könyvek. (ateista vagyok)
25.:
Milyen szepen harmonizalnak az ajandekok ;-)
25# vagyok
ezeket külön emberektől kaptam:)
Sulis karácsonyi húzásnál, kaptam egy lila szívecskés órát (20 éves voltam akkor) Max egy 10-14 éves lány hord ilyet,órát eleve nem hordtam, sosem volt rajtam. A lila szint nem is kedvelem. Kaptam mellé egy lila neszeszert,bár azt használom,mert jól néz ki,arra nem mondok rosszat :D
Tavaly pedig legjobb barátnőm meglepett egy dezodoros,tusfürdős tömeg csomaggal. Legjobb barátnőmtől sokkal többet vártam!! Én napokig mentem egy könyv után amit szeretett volna,nem volt olcsó és még Pestre is fel kellett érte utaznom. Ő meg egy spárban vagy bárhol megvehető 1500-2000 ezer ft-os tüsfürdős csomagot ad, úgy,hogy "nem volt ötlete mit vegyen" Mikor tudja,hogy engem speciel bármilyen kutyás dologgal örömet tudna okozni,de egy sálnak is örültem volna. Talán egy jobb fajta parfüm és a kedvenc csokim is jobb lett volna,vagy egy plüss kutya. Mint sem egy tüsfürdős csomag. Nálam ez nagyon kiverte a biztosítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!