Mi volt a legbenabb ajandek, amit valaha kaptal?
Munkahelyi névhúzós ajándékozásnál egy képkerettel (nem digitálissal) és egy illatgyertyával lettem megajándékozva.
27 / F
szülinévnapomra sógórnőtől egy képkeretet benne a saját fotójával.
Hja, meg anyósomtól egy karácsonyra azt a sálat, amit sógórnő kinézett magának.... Direkt a család előtt kinyittatva... de én azt odaajándékoztam sógórnőnek, aki ugyan mindennek elmond a mai napig, de legalább hordja a sálat. Én sose hordtam olyat. mondjuk sálat se nagyon.
Surfruhat es surfot ferjem mereteben tole az en szulinapomra
Folrobbantam
ó én úgy látom olcsón megúszom mindig
apám mindig kínai konyharuhákat is vesz
tesómtól meg kozmetikai csomagokat szoktam kapni, pl tusfürdőt, mikor tudja, hogy csak szappant használok, illetve olyan arckrémek, amiket szintén nem használok, mert megvan a bevált márkám
2. ez nagyon nagy.
3. szerintem nem gáz én még örültem is volna neki férfi létemre.
Igaz, hogy meg volt beszélve, de ballagásomra egy tusfürdőt és sprayt kaptam, attól aki ballagtatott. :D Kösz. :D
"Surfruhat es surfot ferjem mereteben tole az en szulinapomra
Folrobbantam"
ezt szerintem, nem lehet überelni :D XD bocs...remélem, legalább egy trópusi nyaralás is járt mellé
Trópusi nyaralás? Egy főre.
Mert elküldeném melegebb éghajlatra, az tuti.
Ismeretlen típusú arclemosó-szett, amitől kivert a ragya.
papucs. szivacspapucs!
gagyi parfüm (szappanszaga volt, viszontláttam az 300forintos boltban)
teszter matricás, csúnya rúzsok.
Műszálas zoknik. Men felirattal.
Hajgöndörítő. Rövid hajam van.
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!