Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Milyen idézetet írjak neki?

Milyen idézetet írjak neki?

Figyelt kérdés
1 éve feltűnt az életemben egy nagyon kedves ember. Azóta nagyon jó a kapcsolatunk.Nem vagyok a szavak embere, de szeretném vele tudatni, hogy milyen fontos nekem, hogy mennyire megváltoztatta az életem.Tudom, hogy sokat jelenteni neki. Az interneten semmi jót nem találtam, csak szerelmes dolgokat. /Barátnők vagyunk./
2015. jún. 1. 19:18
 1/5 anonim válasza:

Szerintem küld el neki ennek a kérdésnek a linkjét, majd mond el személyesen is:)

Egy őszinte vallomás százszorta szebb, mint egy másfélmilliószor lemásolt idézet (ez legalábbis az én véleményem, mielőtt valaki azt irná, hogy nevetséges egy ötlet):)

2015. jún. 1. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

ez az idézet szerintem tökéletes lesz

2015. jún. 1. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazat adok az 1-es válaszolónak, de ennek ellenére itt van egy idézet is, ah feltétlenül azta akarsz írni:

Ha majd egyszer évek múltán, hajad fehér lesz, kezed reszkető,

kisunokáid közül a legkisebb egy könyvet vesz elő:

"Nézd nagymama egy könyvet találtam!"

S te felnyitod a kis könyv fedelét, s eszedbe jutnak a régi arcok,

Valaki, kit tán rég takar a sír..s kisunokáid félre összesúgnak:

"Nézzétek, a nagymama sír.".

2015. jún. 2. 15:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Leírtam az érzéseimet! Nagyon jól sikerült és örült neki! :)

2015. jún. 7. 14:06
 5/5 anonim válasza:
Igazán örülök, ha segíthettem:)
2015. jún. 7. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!