Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Jehova tanúi! Meddig szokott...

Jehova tanúi! Meddig szokott tartani a Jézus halálának emlékünnepe?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 3. 20:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én egy szóval sem írtam, hogy bármelyik is rosszabb lenne, mindenki döntse el, hogy neki melyik a gázabb.

Amúgy, ha már a hatalom szóba kerül: A vallás nem más, mint RemoteControll az agyadhoz.

2015. nov. 13. 00:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Illetve még az "anyacsavar példát" tudnám felhozni.

Egy gépen állandóan lelazul egy csavar.

A gépész imádkozik ezerrel.(őszintén)

A csavar újra lelazul.

A gépész újra imádkozik.

A csavar megint lelazul.

pár év múlva...

Az állandóan lelazuló csavar kiesik, a gép szétesik, a gépészt jogosan kirúgják.

MEGOLDÁS:

Imádkozás helyett TENNI kell és menetrögzítőzni a csavart.

Magától nem emelkedik fel a tubus és a LOCTITE nem repül be a menetbe csak úgy...

"Segíts magadon és isten is segít."

Akkor mos ki is menetrögzítőzte a csavart?

Ki oldotta meg a problémát?

2015. nov. 13. 00:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Amiről te beszélsz az hanyagság! Tudod Jézus mielőtt elkezdte a szolgálatát ácsként dolgozott! Szóval a munkában való cselekvés nem egy idegen dolog egy hívőember számára.

"Segíts magadon és isten is segít."

Ez az idézete egy emberi kitaláció ami nincs benne a Bibliában! Az viszont benne van hogy, aki nem akar dolgozni az ne is egyék!

Az elszakadt ruhát azt megvarrták sőt arról is van szó hogy volt egy asszony aki ruhákat vart és oda adta a gyülekezet tagjainak. Azok a ruhák sem maguktól készültek el hanem megvarrta őket az az asszony!

"Akkor mos ki is menetrögzítőzte a csavart?

Ki oldotta meg a problémát?"

Hogy az a gép működjön az Istennek fontos e akarja e hogy működjön az a gép? Mert ha igen akkor hidd el hogy fog működni. Ha az a gépész nem teszi a dolgát akkor majd Isten egy olyan gépészt tesz a helyére aki tudja hogy mi a dolga és el is végzi.

S továbbra is nagyobb gáznak tartom azt hogy lenne elég élelem a mai technológiával amit az ember képes megtermelni de még is vannak éhezők. Irak, tömegpusztító fegyverek, háború!

Feltudnád sorolni milyen tömegpusztító fegyvereket találtak Irakban?

Te a vallást tartod agykontrollnak én meg a médiát! Milyen érdekes hogy jöttek a migránsok azóta kiderült hogy a szalonna és társai rákkeltőek. Na tessék! Csak azt nem értem hogy akkor a muszlimok között miért vannak rákosak. Hiszen ők nem esznek disznót!

2015. nov. 13. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!