Jehova tanúi! Meddig szokott tartani a Jézus halálának emlékünnepe?
Akarsz Jehova tanúja lenni?
Nem voltam ott a balesetnél
Kedves Jehova Tanúi.
Már eleve azt groteszknak tartom, hogy Jézus halálát ÜNNEPLITEK.
Vidiripi
"Már eleve azt groteszknak tartom, hogy Jézus halálát ÜNNEPLITEK."
Nem csak Jehova tanúi emlékeznek meg Jézus haláláról!
A haláláról pedig azért kell megemlékezni hogy ne felejtsék el az emberek a hívők hogy Jézus miért is halt meg!
1Kor 11:23 Mert én az Úrtól kaptam, amit közöltem is veletek, hogy az Úr Jézus azon az éjszakán, amelyen elárulták, vette a kenyeret, 24 hálát adva megtörte, és ezt mondta: Vegyétek, egyétek! Ez az én testem, amely tiértetek megtöretik, ezt cselekedjétek az én emlékezetemre.
25 Hasonlóképpen a poharat is vette, miután vacsorált, és ezt mondta: E pohár az új szövetség az én vérem által, ezt cselekedjétek, valamennyiszer isszátok az én emlékezetemre.
26 Mert valamennyiszer eszitek e kenyeret, és isztok e pohárból, az Úr halálát hirdessétek, amíg eljön.
Megjegyzem háborúban el esett emberekről is megszoktam emlékezni. Vagy épp balesetben.
Vidiripi
Szerintem sokkal gázab hogy a 21. században még vannak éhező és alultáplált emberek.
Vidiripi
"Maradjunk annyiban, hogy mind kettő gáz."
Nem! Ne maradjunk! Mert szerintem sokkal gázabb hogy a 21. századi technológiával még sincs ez a probléma megoldva. Ugyan is ez nem tudományos kérdés. Hanem politikai, nagyhatalmi. Egyszerűen a vezetőknek nem érdeke. De ha pl. azt az iszonyatos pénz mennyiséget amit a fegyverekre költenek élelemre költenék akkor ez megoldódna. Vagy amikor beütött a válság annyi pénzt adtak a bankoknak világszerte hogy abból az összes adósságot ki lehetett volna fizetni. Lehet hogy a vallásnak vannak hátrányai de úgy tűnik hogy a másik oldalnak sokkal nagyobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!