Illik-e meghívni a diplomaosztóra?
A párommal még nem egészen egy éve vagyunk együtt (9 hónap). Hamarosan diplomaosztóm lesz. A kérdésem az lenne, hogy illik-e meghívni a párom szüleit is?
Hozzátenném, hogy nem szeretnék nagy ünnepséget, a szüleim, tesóm, párom, illetve (talán) 1-2 barátnőm lesz még jelen, a többi rokont nem hívtam.
Egyébként jó velük a kapcsolatom, mivel még a párom nem költözött külön, elég sokat vagyunk náluk, így gyakran találkozunk. Eléggé visszahúzódóak (ezért nem is tudom, hogy szívesen jönnének-e \a barátom szerint igen\), de szerintem ők is kedvelnek engem. Az ünnepség a lakóvárosukban lesz, úgyhogy nagy költséget, időt nem igényelne az utazás.
A másik, hogy bunkóság-e csak a ceremóniára hívni? Egyéb okok miatt még nem tudom, hogy egyáltalán hogyan és hol fogunk ebédelni (én 100 km-re lakom az egyetemtől), viszont oda már tényleg csak a családot és a páromat szeretném. Viszont nagyon nem szeretnék bunkó lenni velük.
Volt már valakinek hasonló esete? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. :)
Mi kb. másfél éve voltunk együtt párommal, amikor nekem volt a diplomaosztóm. Úgy beszéltük meg, hogy ez egy remek alkalom, hogy találkozzanak a családok. (Pesten tanultam és természetesen a két család az ország két ellentétes végében élt)
Tehát végül is ez ilyen 2in1 rendezvény volt. Ebédelni együtt mentünk, alatta a szülők kifaggathatták egymást.
Anyumék a hugim barátjának a diplomaosztójára is hivatalosak voltak, tehát ez nem egy új dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!