Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Nagyon szemét dolog lenne...

Nagyon szemét dolog lenne tőlem, ha nem mennék az érettségi bankettre?

Figyelt kérdés
Nincsen amúgy bajon az osztályommal, az osztályfőnökömmel, a tanáraimmal. Csak nem vagyok túl jó lelkiállapotban, mert nem sok jó dolog történt velem az elmúlt fél évben. Semmi kedvem szórakozni, mert hát nem is tudnék. Azt pedig, hogy jól érzem magam és minden rendben nem fogom tudni eljátszani és nem is akarnám.
2014. jún. 12. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
hát elég gáz lenne ha nem mennél el,az osztályod biztos lenézne érte... Eddig ezért ,,küzdöttetek",hogy elérkezzen ez a pillanat,megünnepeljétek a több éves közös munkát,igyatok arra,hogy végre továbbléptek,erre te bedurcizol
2014. jún. 12. 12:59
 2/7 Bukor Peti ***** válasza:
100%
ha nincs kedved szórakozni akkor természetesen ne menj. ha nekem sincs kedvem akkor én sem megyek rendezvényekre
2014. jún. 12. 13:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Nos nem bedurcizok, ennél azért többről van itt szó, csak azt nem akarom itt leírni. Nem tudom még, kedvem az semmi.
2014. jún. 12. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Anélkül, hogy tudnám, mi a gond, szerintem menj el, legyél ott az elején, a "formálisabb" részén, és amikor már mindenki elkezd inni, akkor köszönj el, hogy neked menned kell.
2014. jún. 12. 14:05
 5/7 anonim válasza:
én se mentem el, az ég világon semmi nem történt, és utána se voltam negatívan megkülönböztetve
2014. jún. 12. 14:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) A lenézéstől vagy hasonlóktól nem félek, nem olyan az osztályom. Lehet, azt fogom csinálni, amit a hármas válaszoló írt.
2014. jún. 12. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. En elmennek. Nincs rosszabb, mint a lelkiallapot miatt kihagyott akármi. Félelemről lehet szó. Menj el, légy illedelmes, szorakozz, egyszer van ilyen.
2014. jún. 14. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!