Ez milyen ajándék?
Figyelt kérdés
Haverom ezt kapta érettségire:
Megérdemelte? Végül is meglett minden 3-as átlagra, tehát rászolgált..
2012. jún. 29. 21:29
1/5 anonim válasza:
3as átlagra éretségire ilyet kapni.. szerintem nemérdemelte meg. Meg érettségire ilyet kapni is nagy ajándék szerintem ha valaki ilyet kap akkoris csak úgy érdemli meg ha megvan neki az 5ös átlag meg ha full 5ös akkor szerintem megérdemli.. de ha van pénze valakinek mindig ilyet kap egy khm buta gyerek
2/5 anonim válasza:
Holt mindegy, ha egyszer a szülei megtehetik... de ez nem csak a gyerek, hanem a szülők értelmi színvonaláról is árulkodik... Hármas átlag érettségin, szégyen... Az is szégyen, ha valaki nem képes elérni ezek mellett a követelmények mellett középszinten azt a tetves 80%-ot... (emelt persze más tészta)
3/5 anonim válasza:
Csak azt nem írtad,hogy játék, lendkerekes formában.
4/5 anonim válasza:
Ő akkor is megkapta volna, ha az érettségin nem megy át. Mert az érettségit megkapta volna 19. születésnapjára.
5/5 anonim válasza:
5-ös érettségire se lehetne ilyen ajándékot adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!