Szerintetek 20 emberből hány lesz otthon 31. -én?
Minden ember otthon tartózkodási valószínűsége 1/2 :)
Számold ki :D
Fene tudja, mivel másnap munkaszüneti nap lesz így valószínű hogy sokan bulizni fognak akkor akár halloweeni buli, akár más egyéb, vagy sokan otthon fognak ülni vagy épp dolgozni fognak.
Én például dolgozni fogok mert délutános vagyok akkor így bulizni sem fogok tudni elmenni a barátnőmmel amit nagyon sajnál mert nagyon szép jelmezt tervezett magának amivel részben engem akart volna meglepni, de mivel a főnököm nem enged szabira mert így is páran szabit vettek ki elutazás stb.. miatt így még műszak végén 10 óra után is bent kell maradjak +4 órába kell besegítenem az éjszakásoknak mert helyettesítenünk kell, és a másik kollégámat aki helyben lakik neki hajnali 2 kor kell bemennie besegíteni hogy mégse kelljen nekem 16 órában bent lennem. Mondhatnám király.
napközben kevesen, mert munkanap. Este a többség otthon lesz.
A Halloween egy amerikai marhaság, magyarországon Halottk napja van, az is November 1-én
Hozzánk már31.-án jönnek a rokonok, hogy kimenjünk a temetőbe.
De a legtöbb ember 30.-én is kimegy, rendbe rakni a sírokat. Nem szokás nálunk mulatozni ilyenkor. Legfeljebb 1-2 ütődött tartja ezt az amerikai ünnepet.
hát fiatalabbak közül szerintem mondjuk 7-8
idősebb korosztályból már 17-18 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!