Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szalagavatóm lesz...

Mit tegyek? Szalagavatóm lesz nemsoká, és nincs párom.

Figyelt kérdés
Az osztályomban már abszolút nincs 'szabad' fiú, amúgyis kevesebben vannak, és az iskola kitalálta, hogy csakis végzősökkel lehet táncolni, én viszont a többi végzős osztályból kb senkit nem ismerek, van 2-3 srác, őket már lány létemre megkérdeztem, hogy táncolnának-e, de az egyik vagy nem akar alapból, a másiknak van párja, úgyhogy sehol nem vagyok, viszont nagyon-nagyon szeretnék táncolni, az életben egyszer van ilyen, de már nincs akivel.. Kb mindenkinek megvan a párja, több osztályban kérdeztünk körbe, hogy van-e még valaki, aki táncolna, de már alig akad 1-2 ember, azokkal viszont életemben 1 szót nem beszéltem még, és egy vadidegennel nem fogok táncolni, ráadásul magas vagyok, tehát nem tudok akárkivel tánxolni, mégis hogy nézne az ki, ha a fiú tőlem 1 fejjel alacsonyabb?... Jövőhét elejéig maximum párt kell találni, de a végzősök közül már nincs akivel, nem értem miért nem engedik a sulin belül legalább, vagy külsőst, akkor már rég meglenne a párom, nevetséges, hogy a saját szalagavatómra, ahol minden csak nekem kerül kb költségbe ( ruha, tánctanár stbstb )nem táncolhatok azzal, akivel akarok. Ők sem várhatják el, hogy egy ilyen fontos eseményen ne vegyek részt csak azért, mert nekik ilyen ritka elcs*szett felfogásuk van, és azt se várhatják el, hogy vadidegennel táncoljak, aki tőlem alacsonyabb is, csak mert nekik fáj, ha nem 12.-essel, hanem 11.-essel táncolnék.. Most mégis mit tegyek szerintetek? Én már teljesen kétségbe vagyok esve, el kéne kezdeni a táncpróbákat stb, és nekem mégcsak párom sincs.
2013. szept. 8. 02:29
 1/1 Sinead válasza:
Nem tudom mi ütött beléjük, de itt engedik mindkét iskolában, hogy táncolhatunk akárkivel. Akár anyukámat is megkérhetném, de ő nem ér rá.
2013. szept. 9. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!