Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Szalagavatóm lesz! Segítség!...

Szalagavatóm lesz! Segítség! Hol keressek verseket?

Figyelt kérdés
Szalagavatónk lesz és nálunk szokás irodalmi műsort adni, ebben általában mindenki mond egy rövid kis versszakot egy hosszú vagy akár több rövid versből. Ti tudtuk ilyen verseket valahol? Nem ballagási kellene. Köszi előre!

2013. szept. 6. 14:59
 1/1 andi31 válasza:

Hát szerintem....Valami olyas fajta verset mondj amiben értetödik a köszönet és a szeretet.

Pl: Szerintem olyan verset keress amiben köszönetet mondasz/mondhatsz a szeretteidnek a barátaidnak,a tanároknak....stb...és amiben azért a hangsúly a szeretet lécfokát is megüti vagyis ne olyan legyen hogy "Kösz hogy tanitottál na csá,, hanem "Köszönöm a sok kedvességet amit értem tettetek...,, ilyenek. :D

Tudod én sokszor szoktam verseket írni ha gondolod írhatok neked is csak mond meg ,hogy miről szóljón és hogy hány verszakos legyen,és egy verszakban hány sor. :D

2013. szept. 13. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!