Nagyo n félek a fogorvostol most kell mennem nemsoká elmenjek vagy ne? Rokon de még sose láttam ki fog kérdezgetni ez is idegesít? Meg ha ellenőrzésre megyek akkor elvileg nem csinál semmit ugye? A fogkölevétel fáj a fognyaknAl?
Ha lyuk van, azt jobb betömni, mert később rosszabb lesz.
Szerintem orvosa válogatja, de ha már ott vagy és talál valamit, sztem megcsinálja.
A fogkő levétel nem fáj.
Nálam jobban biztos senki nem félt még soha a fogorvostól. Aztán egyszer csak besokalltam, bedühödtem magamra, nem létezik, hogy ilyen-olyan gyáva legyek, amikor ezerszer fájdalmasabb dolgokat kibírtam már.
Ennek kb. 8 éve, azóta évente-félévente rendszeresen járok. És sikerült egy nagyon kedves, aranyos, ügyes fogorvost kifogni. Szóval bátorság.
A fogkőlevétel nem fáj, csak kicsit kellemetlen.
Nem tudom hány éves vagy, de ez a hozzáállás kész agy görcs, számomra
Menni kell azt kész, ha elhanyagolod magadat főként a fogaidat, akkor ez a büntetés
Akinek a szívét műtik majd az mit szóljon? Menjél elfelé, és ne legyél bamba
21/F
Elmenni nem kötelező. De teljes mértékben a te érdeked, lehet, hogy most még nem vészes csak kicsit kellemetlen, lehet, hogy egy időre el is múlnak a tüneteid. De az is elég ha egyszer igazán megfájdul és máris sírva fogod hívni a fogorvost.
Az injekció erejéig tartó fájdalom és az a pár percnyi zúgás sokkal kellemesebb mint egy félig bedagadt arc vagy az,hogy napokig nem tudsz enni a fájdalomtól.
Ha baj van a foggaddal és halogatod, az csak rosszabb lesz. Ha meg nincs semmi baj, akkor nem fog fájni é legalább lecsekkolták.
A fogkolevétel nem fáj, de ha sokáig váratod, akkor begyulladhat az ínyed é akkor már fájni fog.
Nekem vettek már le fogkövet és tömtek is. Egyet tudok mondani: kisebb szopás a fogkőlevétel, mint amikor tömik. Szóval ha el akarod kerülni, hogy kilyukadjon a fogad, akkor inkább menj fogkőlevételre, mert pár perc alatt megvan csökkenti annak esélyét h elromoljon a fog.
Ellenőrzéskor amúgy nem történik semmi extra. egy kis tükörrel fog nézelődni és egy fém cuccal nyomogatja a fogad. Ez teljesen fájdalommentes és kb 3 percet vesz igénybe. Hogyha baj van akkor sokszor nem tudnak mit csinálni, mert mondjuk 5en várnak kint és nem fogja akkor 1 óráig váratni őket. Ilyenkor kapsz egy új időpontot, addig meg lelkiekben felkészülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!