Nők válasza érdekel. Milyen gyakran mentek ellenőrzésre nőgyógyászhoz?
3 havonta járok, felíratni a fogamzásgátlót. Ekkor mindig megkérdezi a doki, hogy van-e panaszom. Ha van, akkor megvizsgál, plusz évente megcsinálja a rákszűrést is. Sem egy sima vizsgálat, sem a rákszűrés nem fáj, inkább csak kicsit kellemetlen.
21L
Úgy egy éve vagyok szexuálisan aktív . Az első partnerrel volt óvszer nélküli érintkezés . Kellett már volna mennem kontrollra ,de nem tudom elszánni magam , amúgy sem vagyok az az orvoshoz járós .
A srácnak voltak partnerei , de az állandó barátnője járt rendszeressen kontrollra ezután meg nem tudom hány partnere volt , tüneteim nem voltak . Amúgy volt urológusnál , ha találtak volna nála valami fertőzőt akkor gondolom mondták volna ,hogy szóljon a partnerének ,hogy az is ellenőriztesse magát .
Évente egyszer járok (kivéve ha nincs semmilyen panaszom, mert akkor értelemszerűen máskor is megyek egy évben), férfi az orvosom, és óvatosan vizsgál, nem úgy mint egyik-másik.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!