Nagyo n félek a fogorvostol most kell mennem nemsoká elmenjek vagy ne? Rokon de még sose láttam ki fog kérdezgetni ez is idegesít? Meg ha ellenőrzésre megyek akkor elvileg nem csinál semmit ugye? A fogkölevétel fáj a fognyaknAl?
"Egyébként a fogorvosok intelligens emberek, nem hozzák a pacienst kellemetlenebb helyzetbe, mint amibe van."
Hát ezen azért vitatkoznék :D Na de komolyra fordítva: én alapból aggódásra hajlamos vagyok, és a fogorvostól pláne olyan halálosan rettegtem már gyerekkoromban is, hogy a körzeti dokinő, (aki amúgy egy kretén volt) azt javasolta anyámnak, hogy nyomjon belém Xanaxot, amikor visszahoz, mert ez nem normális dolog. Aztán már felnőtt voltam és megfájdult az egyik fogam. Mivel tömött volt, ráéreztem, hogy nem fogom megúszni a gyökérkezelést, ez volt az amitől a legjobban rettegtem a világon. A kezelés alőtt annyira féltem, hogy napokig alig bírtam enni meg aludni, aztán amikor mentem a dokihoz, úgy reszkettem mint a nyárfalevél, de igenis erőt vettem magamon és azt mondtam, hogy basszus legyőzöm ezt a félelmet és ha fáj, akkor fáj, de kibírom, mert megcsinálom! és láss csodát: nem fájt a kezelés és olyan büszke voltam magamra, hogy nem igaz :) Hihetetlen érzés volt, komolyan. A legkomolyabban mondom: nem kell félni. Azóta már volt szájsebészeti műtétem is, gyakorlatilag lehegesztették a fél fejemet közben, de azt sem fájt, mert jól érzéstelenítenek :) A fogkőlevétel meg csak kelleletlen, de semmiképp nem fájdalmas. Kicsit olyan érzés mint amikor hirtelen hideg ételbe harapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!