Halloween. Ti mit gondoltok?
előző: "Ha jó fej emberekhez csengettek be akkor nem lesz baj.."
Persze, ha jó fej emberekhez csöngetnek be, akkor azok nem küldik el őket a fenébe. Viszont csoki sem lesz náluk, mert az átlag magyar - akkor is ha jó fej - nem készül úgy, hogy HÁTHA becsönget hozzá valaki Halloweenes jelmezben aki kér csokit.
Ezt elvárni ugyanolyan, mint pl Húsvétkor becsöngetni Manchesterben egy angol családhoz, hogy jöttünk locsolkodni, van-e piros tojás.
szerintem jó ötlet,annyi vele a gond,hogy senki se vesz itthon csokit meg cukrot ezért...
jelmez: piros-fekete+vámpírfog+erősen füstös szem+akár egy kis folyó vér a szád szélén rúzzsal v arcfestékkel+esetleg magas gallér( [link] )
Én például csinálok töklámpást de csak azért mert szeretem csinálni, és a végeredmény igencsak szép szokott lenni. Ha kész vagyok kirakom az ajtó elé, de csak azért mert a melegben hamar összefonnyad és bebüdösödik. Jó fej s vagyok, sőt alapjáratban vidám természetem van. De nem készülők csokikkal, és hozzám hiába csöngetnének be. Vagy ki sem nyitnám az ajtót vagy ha véletlenül mégis kinyitom akkor simán megmondom, hogy nincs csokim, és ha lehet a következő évben már ne csöngessenek, mert akkor sem lesz csokim..
Amúgy meg nem arról van szó hogy milyen savanyúak a magyarok vagy ünneprontók.. Nem azok. Csak a legtöbb magyarnak ez az ünnep semmit nem jelet, mert nem a mi ünnepünk. Semmi közünk hozzá ahogy nincs közünk a függetlenség napjához, vagy a Qing Ming ünnephez (ez a kínaiaknál a tavasz ünnep , ők ekkor mennek ki a halottaikhoz)
A másik meg hogy a mai világban senki nem örül annak ha egy csapat tinédzser bekopog hozzá. Főleg hogy vannak olyan tinédzserek akik nem csokit akarnak hanem csapatban tömörülve egy jó kis bunyót és lopást.. Én azon sem csodálkoznék hogy a legtöbb családapa baseball ütővel nyitna ajtót.
Előző: Pontosan erről van szó!
Na meg miért lennénk savanyúak azért, mert nem készülünk csokival? Semmi közöm ehhez az ünnephez, ennek itt nincs hagyománya. Nem fogok egy rakás pénzt elkölteni csokira, hogy HÁTHA egy csapat félrészeg idióta tinédzser becsönget-e vagy sem. Eddig soha senki nem csöngetett be, miért is várnék valakit? Bulizzon akinek kedve van, de a többi embert hagyja békén akinek ez semmit sem jelent és ennek itt nincs is hagyománya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!