Halloween. Ti mit gondoltok?
fekete ruha művér brutál smink:) én halott menyasszony voltam.
Halloweenkor is az leszek. Barátnőm szomszédai akkor tartják az esküvőjüket halloween stílusban és minket is meghívtak :)
első válaszoló uu ez tök jó köszi az ötletet. :)
2. válaszoló a halottak napját is "ünneplem" habár zt nemigen lehet ünneplésnek nevezni. Már voltunk a családommal a temetőbe a szeretteink sírjánál és még fogunk is menni. Természetesen elfogadom és meg is értem a te nézőpontodat is de szerintem azért ezt mondhattad volna normálisan is.
Nem szerintem sem gáz , mert ez tök jó dolog .
CSAK ! Itthon szerintem nem fognak mosolyogva nyitni ajtót nektek. :(
Hát szerintem sem fognak ajtót nyitni nektek éjszaka. De arról ne feledkezzünk meg,hogy halloween 31, mindenszentek 1,halottaknapja 2. :D
Amúgy csak itthon beöltözök,ünnepeljük anyu szülinapját :D
Én Angliában élek, és halloweenkor ami szerdára esik dolgozni fogok. Majd délután elmegyek egy kicsit edzeni, majd este otthon vacsorázom, tévézek. Az ajtót bezárom, és felőlem kopoghatnak, csöngethetnek nem igazán érdekel..
Csütörtökön meló lesz.
Pont annyira nem izgat,mint a Valentin nap.Nem érdekel,hogy mások mit csinálnak,de hozzám be ne csengessen senki este,mert úgysem nyitok ajtót,a csokimat meg pláne nem adom.
És speciel a halottak napjáról sem szoktam megemlékezni,de ez más lapra tartozik.
Ha nektek ez buli,akkor menjetek,de szívélyes fogadtatásra nem sok helyen számíthattok(szerintem,de ne legyen igazam).
Nekem ez az ünnep idegen, nem is érdekel. A gyereket hívták ilyen buliba, kap jelmezt, ott elszórakozhat, de részemről ennyi.
Viszont hiába mentek kéregetni csokikat, ha az emberek nem készülnek. Nálam nincs is itthon édesség, nem is nyitnám ki az ajtót főleg nem ilyen nagyoknak. Szerintem vagy nem lesz náluk csoki vagy mérgesek lesznek, hogy becsöngettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!