Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Halloween. Ti mit gondoltok?

Halloween. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Ti mit fogtok csinálni Halloweenn-kor? Mi bnőimmel beöltözünk és elv. megyünk kéregetni is csokikat. Nagyon gáz ez 16 éves lányoktól? Ti menetek "házalni"vagy ismertek olyt aki igen?Ja és én vámpír leszek van vmi ötletetek hogy mi legyen a jelmezem? :) Köszi a válaszokat! :)
2012. okt. 28. 18:55
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
86%

fekete ruha művér brutál smink:) én halott menyasszony voltam.

Halloweenkor is az leszek. Barátnőm szomszédai akkor tartják az esküvőjüket halloween stílusban és minket is meghívtak :)

2012. okt. 28. 19:08
 2/24 anonim ***** válasza:
20%
Nem az géz, hogy ezt 16 évesen megcsinálod, hanem az, hogy magyarként ezt ünnepled halottak napja helyett, és csodálkozol, ha elküldenek a francba csoki helyett.
2012. okt. 28. 19:12
 3/24 A kérdező kommentje:

első válaszoló uu ez tök jó köszi az ötletet. :)

2. válaszoló a halottak napját is "ünneplem" habár zt nemigen lehet ünneplésnek nevezni. Már voltunk a családommal a temetőbe a szeretteink sírjánál és még fogunk is menni. Természetesen elfogadom és meg is értem a te nézőpontodat is de szerintem azért ezt mondhattad volna normálisan is.

2012. okt. 28. 19:40
 4/24 anonim ***** válasza:
88%

Nem szerintem sem gáz , mert ez tök jó dolog .

CSAK ! Itthon szerintem nem fognak mosolyogva nyitni ajtót nektek. :(

2012. okt. 28. 20:02
 5/24 anonim ***** válasza:
90%

Hát szerintem sem fognak ajtót nyitni nektek éjszaka. De arról ne feledkezzünk meg,hogy halloween 31, mindenszentek 1,halottaknapja 2. :D

Amúgy csak itthon beöltözök,ünnepeljük anyu szülinapját :D

2012. okt. 28. 20:11
 6/24 anonim ***** válasza:
87%
Semmit. A halottak napját fogom megülni, a halloweent nem. A függetlenség napját és a hálaadást se ünnepeljük meg...mi még...
2012. okt. 28. 20:17
 7/24 anonim ***** válasza:
88%

Én Angliában élek, és halloweenkor ami szerdára esik dolgozni fogok. Majd délután elmegyek egy kicsit edzeni, majd este otthon vacsorázom, tévézek. Az ajtót bezárom, és felőlem kopoghatnak, csöngethetnek nem igazán érdekel..

Csütörtökön meló lesz.

2012. okt. 28. 20:29
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Pont annyira nem izgat,mint a Valentin nap.Nem érdekel,hogy mások mit csinálnak,de hozzám be ne csengessen senki este,mert úgysem nyitok ajtót,a csokimat meg pláne nem adom.

És speciel a halottak napjáról sem szoktam megemlékezni,de ez más lapra tartozik.

Ha nektek ez buli,akkor menjetek,de szívélyes fogadtatásra nem sok helyen számíthattok(szerintem,de ne legyen igazam).

2012. okt. 28. 20:38
 9/24 anonim ***** válasza:
19%
Mi is csinálunk Halloween bulit barátnőimmel.Mi nem öltözünk be csak ijesztő filmeket/sorozatokat nézünk, teletömjük magunkat mindenféle nassal, tököt faragunk befonjuk egymás haját a netről szedett videók alapján, körmöt festünk....Nekünk ez ilyen csajos ott alvós este lesz, mi nem megyünk csokikat kéregetni.Ja és mi nem is öltözünk be.Szerintem se fognak ajtót nyitni de ha mégis akkor meg nem adnak csokit.:D Mi is 16 évesek vagyunk.:D
2012. okt. 28. 22:19
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez az ünnep idegen, nem is érdekel. A gyereket hívták ilyen buliba, kap jelmezt, ott elszórakozhat, de részemről ennyi.

Viszont hiába mentek kéregetni csokikat, ha az emberek nem készülnek. Nálam nincs is itthon édesség, nem is nyitnám ki az ajtót főleg nem ilyen nagyoknak. Szerintem vagy nem lesz náluk csoki vagy mérgesek lesznek, hogy becsöngettek.

2012. okt. 28. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!