Nálunk volt egy jelmezes, töklámpás vonulás iskolások csinálták vagy kik.
2012. okt. 27. 20:16
23/30 anonim válasza:
már Amerikában sem olyan divat, mint ahogy régen, tavaly voltam kint, és nagyon vártam, hogy házaljunk, de nem volt semmi, inkább ott is csak ilyen halloween-partyk voltak.
Ráadásul a Halloween az Írországból terjedt el, egy kelta pogány ünnep, ahol tulajdonképpen a sátánnak áldoznak. úgyhogy okosan ünnepeljétek :D
2012. okt. 27. 23:05
24/30 YouMe válasza:
Szerintem nem olyan rossz hogy átveszünk pár szokást. A halloween egy nagyon jó buli szerintem. Magyarországon is több helyen megtartják. :)
Én is pl minden évben haverokkal stb. Imádom a szellemvonatokat amik ilyenkor vannak. Pedig jó lenne ha ünnep lenne itt is. :D
2012. okt. 28. 13:03
25/30 anonim válasza:
Mert nem vagyunk kelták, én mondjuk tartom. (De nem azt a Trick-or-Treat fajtát, hanem egy sokkal elmélyülősebb, csendesebb formáját.)
És már pár éve napi program ilyenkor helyretenni azokat, akik azt hiszik, amerikai ünnep, mert nem az.
2012. okt. 31. 22:35
26/30 anonim válasza:
Azért, mert nincs a hivatalos magyar ünnepnapok között Helloween felsorolva.
2012. nov. 9. 13:07
27/30 petra.sli válasza:
Nekem tetszik a halloween szerintem tök vicces és tök jó lenne ha átvennénk a csoki vagy csínyt
2013. júl. 24. 12:22
28/30 anonim válasza:
EMBEREK! Nem a halottaknapját vagy a mindenszentek napját ünepeljük köze nincs hozzá !!! Tessék már ezt felfogni !!!
2017. okt. 25. 10:07
29/30 anonim válasza:
Hogy ez a kérdés, évról évre felbukkan!
2017. okt. 30. 04:03
30/30 anonim válasza:
Szerencsére van Magyarországon is sőt az egész világon is változik a világ hála istennek amúgy miért ilyen bunkók a magyar emberek tisztelet a kivételnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!