Haloween-ra nagyon hülyeség mickey egérnek öltözni? Tudom hogy ez magyarországon nem divat, de egy barátnőm meghívott haloween-ra és szerintem már unalmas mindig boszorkánynak meg vámpírnak öltözni.
Figyelt kérdés
leginkább12-16 évesek válaszát várom.2012. okt. 15. 18:45
1/8 anonim válasza:
itthon is bejött ez a hülyeség??
2/8 anonim válasza:
Igen az öltözz inkább Joker-nek azt a legegyszerűbb megoldani.
3/8 anonim válasza:
Halloween-hoz inkább valami félelmetes, misztikus dolog illik szerintem. Persze semmi baj, ha Mickey-nek öltözöl, de lehetne mondjuk szellemnek, Frankenstein-nek, koboldnak, manónak...
4/8 anonim válasza:
én el sem mennék ilyen amerikamajmolós bulikára,kb. olyan gáz mint a nyálas valentinozás.......
5/8 A kérdező kommentje:
felhívnám a figyelmet arra, hogy nem azt kérdeztem hogy elmenjek-e vagy ne, hanem azt hogy a Mickey egér jelmez mennyire jó ötlet halloween-ra, szerintem ezt a jelmezt nagyon könnyen össze lehet dobni és én ötletesnek találtam.:) Azért várok még válaszokat!!
2012. okt. 15. 20:23
6/8 anonim válasza:
Szerintem ha Mickey egérnek öltözöl akkor legyen ijesztő, Sápadt szürke arc, nem boldog arc hanem zombis és véres ruha
7/8 DarkPurple válasza:
Hm, hát szerintem nem nagy hülyeség, egyet értek veled, az biztos hogy szokatlan, de ha valami nagyon viccelődős figura vagy, akkor biztos 'el fogják neked nézni' ezt a kis bravúrt, én támogatom az ötletet:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!