Gáz ajándék tőlem egy keresztelőre?
előző kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
és a legutolsó válaszomban leírtam h egy rágókát vettem...vegyek még vmit mellé? (plusz szülőknek pezsgő)
Valamit még illene...
Rágókát ? Ilyen picinek ?
Régen volt kisgyerekem, biztos van már ilyen bébiknek is..
Halad a világ :::)))
Nem gáz csak kevés. Érthető, hogy egyetemista vagy nem vagy eleresztve anyagilag. Meg egyébként is, ha nem vagy még annyira közeli rokon nem kell több 10e Ft.-ot költened.
De sztem a rágóka mellé illene még vmit.
Ugy gondolom a kreativitásod is elővehetnéd. Pl.: Vehetsz egy egyszerű fehér (vagy világos szinű) body-t és belehimezhetnéd a kicsi nevét. Vagy egy plüss macit veszel egy szalagot ugyan ugy belehimezed a nevét és a nyakába kötöd. (persze ugy hogy látszódjon a neve.) Esetleg vehetnél egy (vastag szegélyű) képkeretet és arra is ráirhatnád a nevét. Vagy bármi ilyesmi ami eszedbe jut. Igy egész olcsón megúsznád (max 1000 Ft.) De különleges szép ajándékot adhatsz ki a kezedből ami ÖRÖK EMLÉK. Mert amig egy baby hintát v játékot, kis ruhát elajándékozhatnak a következő családban születő babának, egy névre szóló dolog tényleg örök.
igen, gondoltunk erre is, de most az egyszer külön szeretnénk ajándékozni, mert ő keresztapa lett, én nem...
más esetben természetes a közös ajándék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!